MAINOS | Contura

Kiertoilmatakka – uudistetun kodin kruunu

Lämmitys
Conturan musta kiertoilmatakka takkamalli 596G
Anne ja Aki hankkivat remontoitavaan kotiinsa kiertoilmatakan, jollainen heillä on myös kesämökillä. ”Kiertoilmatakka on helppokäyttöinen, turvallinen, kevytrakenteinen ja siro", pariskunta kertoo.

Akin ja Annen perusteellisesti remontoidussa kodissa on miellyttävän lämmin tunnelma. Valoa ja tilaa riittää. Olohuoneen kiertoilmatakka kruunaa täysin uudistetun talon.

Pariskunnan koti, vuonna 1976 rakennettu omakotitalo ja Annen lapsuudenkoti, remontoitiin perin pohjin: lämmitysjärjestelmä, vesiputket sekä eristeet päivitettiin ja riskirakenteet korjattiin.

– Vain talon päätyseinät ja katto jäivät paikoilleen remontin aikana. Perinteisen remonttikohteen sijasta projekti alkoi kieltämättä muistuttamaan enemmän uudisrakennuskohdetta, Anne kertoo valtavasta urakasta.

Perheelle oli itsestään selvää, että remontoituun kotiin tulisi Conturan kiertoilmatakka vanhan avotakan tilalle.

Nainen ja mies katsovat, kun kiertoilmatakka palaa

”Halusimme siron takan, joka olisi helppokäyttöinen ja turvallinen ja loisi kotoisaa tunnelmaa”, Anne kertoo.

Kiertoilmatakka on helppo käyttää ja nopea asentaa

Contura-takka oli perheelle ennestään tuttu, sillä kesämökille asennettiin sellainen ennen oman kodin remontoimista. Aki ja Anne ovat olleet erittäin tyytyväisiä Contura-takkaansa mökillä, joten tulisijan valinta kotiinkaan ei tuottanut ongelmaa.

Anne ja Aki päätyivät lopulta Contura 596 Style -takkaan, joka on sama malli kuin heidän kesämökillään. Aki kertoo, että hyvin todennäköisesti perheeseen tulee vielä kolmaskin Contura-takka, sillä mökin toinen rakennus tarvitsee myös tulisijan.

– Mökiltämme on upea järvinäkymä joka suuntaan. Isot ikkunat avautuvat järvelle ja takka jää talon kulmaukseen kahden ikkunan väliin. Voimme ihailla takkatulta samalla, kun katselemme järvimaisemaa, Anne kertoo.

Mies laittaa kiertoilmatakkaan puita.

”Pidämme erityisesti Contura-takan asentamisen nopeudesta ja käytön helppoudesta”, Aki kehuu.

Takan hankinta suunnitteilla, toimi nyt!

Jos suunnittelet takan hankintaa, kannattaa olla ajoissa yhteydessä lähimpään Contura-jälleenmyyjään. Takkojen kysyntä on noussut räjähdysmäisesti samalla kun toimitusajat ovat pidentyneet vallitsevan maailmantilanteen ja sähkön hinnan nousun vuoksi. Asiantuntevien Conturan jälleenmyyjien avulla voi etsiä omaan tarpeeseen ja kohteeseen sopivan takkamallin.

Kiertoilmatakan valintaan vaikuttaa erityisesti lämmitettävän alueen koko. Pieneen tilaan asennettu isotehoinen takka voi tehdä huoneesta liian kuuman mukavaan oleiluun. Jos ikkunoita pitää availla viilennyksen toivoissa, lämmittäminen on ylimitoitettua.

Conturan kiertoilmatakoissa on eri teholuokkia, joista voi valita sopivan takkamallin pieniin ja isoihin tiloihin. Contura-takan lämmitystehoa voidaan tehostaa entisestään lisäämällä siihen varaava lämpömakasiini tai puhallin.

Vuoden alusta EU:ssa astui voimaan ekosuunnitteludirektiivi, jotta pienpäästöt pysyisivät kurissa. Conturan takat täyttävät tiukimmatkin direktiivin määräykset, joten niillä voi huoletta lämmittää kotia. Kun vielä polttaa takassa puhdasta ja kuivaa puuta, savupiipunkin suusta näkee palamisen puhtauden – savua ei välttämättä juuri synny.

Valkoinen Contura-kiertoilmatakka 596G vaaleassa olohuoneessa

Akin ja Annen valitsemaa takkamallia 596G saa myös upeana puhtaan valkoisena.

 

Lue kaikki Annen ja Akin hurjasta remontista tästä.

Lue myös