Huhtikuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita yli 400 euron Limente led-valaistussetti!

Osallistu Limente-kuukausikilpailuun ja voit voittaa yli 400 euron arvoisen Limente led-valaisinsetin kotiisi.

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi

Limente led-valaisimet ovat syntyneet pitkäaikaisen kokemuksen sekä intohimon pohjalta. Mallistossa on keittiövalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, kattovalaisimia ja sisustusvalaisimia kaikkiin eri makuihin. Jokainen Limente-malliston tuote on tarkoin mietitty kokonaisuus, tarjoten näin huolettomia ratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Tuotteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja ammattitaito kauniiseen skandinaaviseen muotoiluu, unohtamatta viimeisimpiä trendejä sekä kantavaa ympäristöystävällisyyttä. Limente-valaistusratkaisut on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi toteuttaa, valaistus on helppo laajentaa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >

Oy Limente Ab – suomalainen perheyhtiö

Limente yrityksen tausta on suomalaisen perheyhtiö Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Yli 30-vuoden kokemuksella olemme kehittäneet skandinaavisen tyylikkäitä ja toimivia valaisinratkaisuja suomalaisiin koteihin.

Limente jatkaa Lapetekin vankkoja jalanjälkiä keskittyen valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin, tuoden markkinoille yhä enemmän uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia valaisinratkaisuja.

Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme valaistusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >

Osallistu ja voita yli 400 euron Limente led-valaisinsetti kotiisi!

Valaisinsettejä arvotaan yhteensä 10 kpl.

LIMENTE LED-VITA 20 led-valaisinsetti sisältää viisi kappaletta Led-Vita 20 -valaisimia sekä niiden ohjaukseen sopivan Limente Smart 342 -valaistuksenohjauksen. Settiin kuuluva langaton valaistuksenohjaus sisältää vastaanottimen sekä kaukosäätimen, jossa päälle/pois- ja himmennystoiminnot.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >