MAINOS

Huhtikuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita Limente Kuura-valaisin, arvo 145 euroa!

Osallistu huhtikuun Limente-kuukausikilpailuun ja voit voittaa Limente Kuura -riippuvalaisimen kotiisi, arvo 145 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi

Limente led-valaisimet ovat syntyneet pitkäaikaisen kokemuksen sekä intohimon pohjalta. Mallistossa on keittiövalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, kattovalaisimia ja sisustusvalaisimia kaikkiin eri makuihin. Jokainen Limente-malliston tuote on tarkoin mietitty kokonaisuus, tarjoten näin huolettomia ratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Tuotteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja ammattitaito kauniiseen skandinaaviseen muotoiluu, unohtamatta viimeisimpiä trendejä sekä kantavaa ympäristöystävällisyyttä. Limente-valaistusratkaisut on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi toteuttaa, valaistus on helppo laajentaa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Epäsuora valaistus on pehmeä tapa valaista erilaisia tiloja

Tiesitkö, että epäsuoravalaistus on helppo ja tyylikäs keino lisätä tunnelmaa ja mielenkiintoisia yksityiskohtia kodin sisustukseen valaistuksen avulla. Epäsuoravalaistus on pehmeä tapa valaista erilaisia tiloja. Se ei häikäise katsojaa, vaan tuo sisustuksen ilmettä esille.

Epäsuoravalaistus on helppo toteuttaa erilaisilla profiilivalaisimilla. Lisätietoja löydät Limente-blogista >>

Plastic Free -pakkaukset

Perinteisesti useissa pakkauksissa on käytetty muovia suojaamaan tuotteita, erilaisissa kiinnikepusseissa tai jopa koko pakkaus on tehty muovista. Limente ei ole koskaan käyttänyt muovipakkauksia, mutta sen sijaan pakkausten sisällä on ollut erilaisia muovista tehtyjä pusseja ja suojia.

Limentellä halutaan vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin ja vähentää osaltaan muovin määrää. Vuonna 2019 alussa alkoi projekti, jonka tavoitteena on luopua kaikesta muovista Limenten pakkauksissa. Projektin ansiosta merkittävä osa LIMENTE-tuotteista tilataan Plastic Free -pakkauksilla. Muovittomat pakkaukset tunnistat oheisesta merkistä.

Oy Limente Ab – suomalainen perheyhtiö

Limente yrityksen tausta on suomalaisen perheyhtiö Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Yli 30-vuoden kokemuksella olemme kehittäneet skandinaavisen tyylikkäitä ja toimivia valaisinratkaisuja suomalaisiin koteihin.

Limente jatkaa Lapetekin vankkoja jalanjälkiä keskittyen valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin, tuoden markkinoille yhä enemmän uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia valaisinratkaisuja.

Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme valaistusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Vinkkejä, neuvoja ja ohjeita valaistusasioihin löydät Limente-blogista >>

Osallistu ja voita 145 euron arvoinen Limente Kuura-valaisin kotiisi!

Kuura-valaisimia arvotaan yhteensä 10 kpl.

LIMENTE KUURA on kaunis, leveäreunainen riippuvalaisin, jonka led-valo heijastuu laajalle alueelle valkoisen mattalasin läpi. Valaisimen yksinkertainen muotoilu tekee siitä helposti yhteensovitettavan muuhun sisustukseen. Valaisimen rungon ohut valoraita kajastaa kauniisti hajavaloa luoden samalla valaisimelle elegantin ilmeen.

Tyylikäs, mattavalkoinen metallipinta ja valaisimen huurteinen lasi sopivat ajattomuudellaan jokaiseen kotiin. LIMENTE KUURA:n kaunis ulkomuoto ja raikas valo sopivat hyvin myös erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin tai auloihin.

LIMENTE KUURA -valaisimen väri on puhtaan valkoinen sekä sisä- että ulkopinnaltaan, joten valo suodattuu kauniisti ympäristöön. KUURA on erinomainen ratkaisu keittiöön ruokapöydän tai minkä tahansa huoneen yleisvalaisimeksi. 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Vinkkejä, neuvoja ja ohjeita valaistusasioihin löydät Limente-blogista >>

Kilpailu on päättynyt. Limente Kuura-valaisimen voittivat: Toini Haaranen (Ylämylly), Monica Honkaniemi (Vantaa), Lauri Kuntsi (Lappeenranta), Pasi Kinnunen (Keuruu), Jukka Himanen (Suomussalmi), Hellä Kasvinen (Ähtäri), Sani Hammarberg (Imatra), Kari Virta (Turku), Irja Taipanen (Pukkila), Matti Kilpinen (Forssa)


Kilpailun tarjoaa

Oy Limente Ab

Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki

www.limente.fi

Facebook  |  Instagram