Huhtikuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita Limente Led-Zircon Tran -valaisinsetti, arvo yli 250 euroa!

Osallistu Limente-kuukausikilpailuun ja voit voittaa Limente Led-Zircon Tran -valaisinsetin kotiisi.

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi

Limente led-valaisimet ovat syntyneet pitkäaikaisen kokemuksen sekä intohimon pohjalta. Mallistossa on keittiövalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, kattovalaisimia ja sisustusvalaisimia kaikkiin eri makuihin. Jokainen Limente-malliston tuote on tarkoin mietitty kokonaisuus, tarjoten näin huolettomia ratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Tuotteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja ammattitaito kauniiseen skandinaaviseen muotoiluu, unohtamatta viimeisimpiä trendejä sekä kantavaa ympäristöystävällisyyttä. Limente-valaistusratkaisut on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi toteuttaa, valaistus on helppo laajentaa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >

Oy Limente Ab – suomalainen perheyhtiö

Limente yrityksen tausta on suomalaisen perheyhtiö Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Yli 30-vuoden kokemuksella olemme kehittäneet skandinaavisen tyylikkäitä ja toimivia valaisinratkaisuja suomalaisiin koteihin.

Limente jatkaa Lapetekin vankkoja jalanjälkiä keskittyen valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin, tuoden markkinoille yhä enemmän uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia valaisinratkaisuja.

Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme valaistusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >

Osallistu ja voita yli 250 euron arvoinen Limente Led-Zircon Tran -valaisinsetti kotiisi!

Valaisinsetti sisältää 5 valaisinta sekä muuntajan. Valaisinsettejä arvotaan yhteensä 5 kpl.

LIMENTE LED-ZIRCON on siro ja pienikokoinen puikkomallinen valaisin. Valaisimen rakenteeseen on piilotettu kaikki johdotukset ja lopputulos on tyylikäs niin vitriineissä, kaappien päällä kuin keittiön välitilassakin. Pienen kokonsa ansiosta se on asennettuna huomaamattoman tyylikäs, tuottaen silti erittäin hyvän valaistuksen. Valon tehoon ja sävyyn voit vaikuttaa käyttämällä mukana tulevaa kirkasta tai mattapintaista suojalasia. Valaisimet voidaan sijoittaa jopa 80 sentin välein esimerkiksi liesitason molemmin puolin ja silti liesitasolle tulee riittävä valaistus.

Vinkkejä toimivaan kodin valaistukseen löydät Limente-blogista >