MAINOS

Huhtikuun LIMENTE-kuukausikilpailu – osallistu ja voita LIMENTE KUURA -valaisin, arvo 192,20 euroa

Huhtikuussa kisataan ja visataan todenteolla! Osallistu huhtikuun LIMENTE-kuukausikilpailuun ja voit voittaa LIMENTE KUURA -valaisimen kotiisi, arvo 192,20 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajattoman pelkistetty lierimäinen valaisin

LIMENTE KUURA on kaunis, leveäreunainen riippuvalaisin, jonka led-valo heijastuu laajalle alueelle valkoisen mattalasin läpi. Valaisimen yksinkertainen muotoilu tekee siitä helposti yhteensovitettavan muuhun sisustukseen. Valaisimen rungon ohut valoraita kajastaa kauniisti hajavaloa luoden samalla valaisimelle elegantin ilmeen.

Tyylikäs, mattavalkoinen metallipinta ja valaisimen huurteinen lasi sopivat ajattomuudellaan jokaiseen kotiin. LIMENTE KUURA:n kaunis ulkomuoto ja raikas valo sopivat hyvin myös erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin tai auloihin.

LIMENTE KUURA -valaisimen väri on puhtaan valkoinen sekä sisä- että ulkopinnaltaan, joten valo suodattuu kauniisti ympäristöön. KUURA on erinomainen ratkaisu keittiöön ruokapöydän tai minkä tahansa huoneen yleisvalaisimeksi. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE KUURA:a muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

LIMENTE KUURA -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART 400 -sarjan 240 V himmentimellä SMART 440 (nro 640440) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640411, 640421, 640422, 640424). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Asennus on helppoa eikä kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin tarvitse tehdä muutoksia. SMART 440 -himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta, valaisinpistotulpasta, kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä.

Valaisimen johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi tai kerätä asennuskupin sisään. Valaisimen ripustusrengas kiinnitetään valaisinkannessa olevaan koukkuun, valaisinpistotulppa liitetään valaisinkannen pistorasiaan ja kattokuppi kiristetään paikalleen.

Osallistu ja voita 192,20 euron arvoinen Limente Kuura-valaisin kotiisi!

Kuura-valaisimia arvotaan yhteensä 10 kpl.

Kilpailu on päättynyt. Voittajat ovat Timo Silvan (Forssa), Mervi Tervakangas (Raisio), Kati Kainulainen (Kortejoki), Reino Sundell (Unaja), Osmo Linkola (Espoo), Eija Taniniemi (Joroinen), Sulo Aikio (Utsjoki), Eeva Peltola (Rauha), Merja Vehmersuo (Kangasala), Sirpa Arisalo (Jyväskylä).


Kilpailun tarjoaa

Oy Limente Ab

Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki

www.limente.fi

Facebook  |  Instagram