MAINOS

Joulukuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita lahjakortti vapaavalintaiseen TEMPUR-tyynyyn, arvo jopa 189 euroa

Oikeanlainen tyyny parantaa nukkumisergonomiaasi ja unen laatua. Aamulla heräät levänneenä, ilman niska- ja hartiakipuja. Osallistu joulukuun kilpailuun ja voit voittaa lahjakortin vapaavalintaiseen TEMPUR-tyynyyn, arvo jopa 189 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

1970-luvulla NASAn tiedemiehet kehittivät pehmustemateriaalin helpottamaan astronauttien kohtaamaa G-voimaa. Kaikki muut materiaalit, kuten joustimet, vaahto, untuvat, ilma, vesi jne. ovat kimmoisia ja elastisia, jolloin ne lisäävät kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä alun perin avaruusteknologiaa oleva viskoelastinen lämpöön reagoiva materiaali, joka lievittää pitkäkestoista paikallaanoloa, tunnetaan nykyään nimellä TEMPUR. Olemme jatkaneet innovaation kehittämistä luodaksemme täydellisen materiaalin nukkumiseen. TEMPUR on ainoa valmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. Aito TEMPUR tarjoaa elämäsi parhaat unet.

www.tempur.fiwww.sleepcenter.fiwww.nukkumisergonomia.fi

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa lahjakortin vapaavalintaiseen TEMPUR-tyynyyn, arvo jopa 189 euroa!

Tyyny on tärkeä osa nukkumisergonomiaa

Oikealla tyynyn valinnalla parannat nukkumisergonomiaasi ja unesi laatua. TEMPUR-tyyny muotoutuu pääsi ja niskasi muotojen mukaan. Näin tyyny tukee kaularankaa optimaalisesti ja hartiaseutusi rentoutuu ja palautuu päivän rasituksista. Aamulla heräät levänneenä, ilman niska- ja hartiakipuja.

Kokeile helppoa tyynynvalintakonettamme!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.