MAINOS

Kilpailu Suomen kaikille sähkölämmittäjille! Osallistu ja voita Huawei Mediapad -tablettitietokone, arvo 249 euroa

Nyt on paras aika laittaa sähkölämmityksen kulut kuriin. Määritä vain huonekohtaiset lämpötilat ja OptiWatti hoitaa loput. Osallistu kilpailuun ja voita tablettitietokone, arvo 249 euroa! Jättämällä yhteystietosi saat myös tietää, paljonko juuri sinun kotisi tai mökkisi lämmityskuluissa on mahdollista säästää OptiWatin avulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

OptiWatti päivittää vanhan sähkölämmityksen nykyaikaiseksi, säästää energiaa sekä parantaa asuinmukavuutta. OptiWatilla voit ohjata sekä kodin että mökin lämmitystä. OptiWatti kokoaa yhteen suorasähköllä toimivat lämmityslaitteet kuten patteri-, katto- ja lattialämmitykset, ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat sekä auton lämmityksen.

Säästä lämmityskuluissa huomattavasti

Tiesitkö, että huoneiden lämpötiloja optimoimalla voit säästää huomattavasti lämmityskuluissa? Suurin säästö syntyy laskemalla huonekohtaisesti lämpöä aina, kun käyttötarpeet sen sallivat. OptiWatilla tämä hoituu helposti ja vaivattomasti. Näet myös, paljonko lämmitys kuluttaa sähköä ja miten se jakautuu eri huoneiden kesken.

Parempi asuinmukavuus

Lämmitystä manuaalisesti säätämällä tilat saattavat olla helposti ylilämmitettyjä tai liian kylmiä. OptiWatilla lämpötilat on helppo säätää toiveiden ja käytön mukaisesti. Oikea lämpötila oikeaan aikaan parantaa asuinmukavuutta.

Älykäs ohjaus

OptiWatti on älykäs sähkölämmityksen ohjausjärjestelmä, joka oppii huoneiden lämpökäyttäytymisen ja huomioi ulkolämpötilan, sääennusteen sekä pörssisähkön ostajille sähkön hinnan.

Helppoa ja vaivatonta

OptiWatti on helppo ottaa käyttöön. Langaton järjestelmä asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän oheen. Hankalia johdotustöitä ei tarvita. OptiWatti raportoi lämmitykseen kuluvan sähköenergian ja jakaa sen vielä huonetasolle. Käyttö onnistuu helposti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Osallistu kilpailuun ja voita tablettitietokone, arvo 249 euroa!

Huawei MediaPad T1 10″ -tablettitietokone on ohut ja kevyt laite metallisella kuorella. Tabletissa on 9,6 tuuman HD-kosketusnäyttö sekä nopea WiFi ja 4G-internetyhteys. Sujuvasta käytöstä vastaa Qualcomm Snapdragon 410 -neliydinprosessori. 16 GB tallennustila on jatkettavissa MicroSD-muistikortilla. 5 MP kameralla ikuistat hetket näyttäviin kuviin.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja Raija Tikkanen (Oulu).

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Kilpailun tarjoaa

Opti Automation Oy

Piispantilankuja 4

02240 Espoo

Puh. 029 1701 007

www.optiwatti.fi

info@optiwatti.fi