MAINOS

Syyskuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita 500 euron Osmo Color -lahjakortti!

Puupintojen pintakäsittelyltä vaaditaan paljon niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Ulkona pintojen tulee kestää käyttöä, vaihtelevia sääolosuhteita sekä auringon valoa. Sisätiloissa ulkonäön lisäksi edellytetään esimerkiksi kulutuskestävyyttä ja helppoa puhdistettavuutta. Osallistu kilpailuun ja voita 500 eurolla Osmo Color -pintakäsittelytuotteita!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Puun ajattomuus mahdollistaa sen yhdistämisen sekä perinteiseen tyyliin että sisustuksen uusimpiin virtauksiin. Puu on materiaalina joustava, kaunis ja kestävä. Se vaimentaa ja tasapainottaa lämpötilan ja kosteuden vaihteluita. Puulajien runsaus ja puupintojen yksilöllinen kauneus tarjoavat vaihtoehdon lähes jokaiseen makuun. Osmo Color -tuotteet ovat kehitetty erityisesti näitä puun ominaisuuksia ajatellen. Ne suojaavat, sävyttävät ja korostavat puupintoja säilyttäen samalla puun luonnollisen ulkonäön, lämmön ja tunnun.

Puuvaha, öljyvaha ja muut tuotteet puun luonnolliseen käsittelyyn

Pintakäsittelyaineen valinnassa kannattaa ottaa huomioon toivotun ulkonäön lisäksi käyttökohde sekä tuotteen ominaisuudet. Huomioitavaa on muun muassa käsiteltävä pinta, puulaji, pintaan kohdistuva rasitus ja huollon tarve.

Osmo Color on kehittänyt erityisesti puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaineita, jotka valtaosin perustuvat kasviöljyihin ja luonnonvahoihin. Korkealaatuiset ja riittoisat tuotteet pohjautuvat pääosin kasviöljyihin, jotka imeytyvät puun pintasolukkoon pitäen pinnan joustavana ja huokoisena suojaten puuta sisältä päin, kun taas luonnonvahat muodostavat helposti hoidettavan, huokoisen pinnan puun pinnalle. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa tehokkaan suojan puulle säilyttäen puupinnan lämmön ja tunnun. Oikein käsitelty pinta ei halkeile eikä hilseile, joten pinnan huoltokäsittely ja ylläpito on helppoa.

Löydä oma Osmo Color -tuotteesi käyttökohteen mukaan!

Osmo Color panostaa kasviöljypohjaisiin tuotteisiin

Osmo Color -tuotteet perustuvat Euroopassa tuotettuihin kasviöljyihin, joiden raaka-aineet uusiutuvat nopeasti. Huolella valitut kasviraaka-aineet jalostetaan korkealuokkaisiksi ja erittäin riittoisiksi puun pintakäsittelyaineiksi.  Öljyvahan kiintoainepitoisuus eli öljyn määrä on 40 %.

Osmo Color panostaa kasviöljypohjaisiin tuotteisiin niiden hyvän säilyvyyden ja pinnan erinomaisen kestävyyden vuoksi. Öljypohjaiset tuotteet voidaan säilyttää myös kylmässä tilassa, sillä ne eivät jäädy. Käsittelyn työvaiheita nopeuttaa se, että öljypohjaisilla valmisteilla puupinta ei nosta tikkuja pystyyn, joten välihiontoja ei tarvita. Lisäksi kasviöljypohjaisten tuotteiden valmistusprosessi on yksinkertainen ja vie vain vähän energiaa.

Osallistu kilpailuun ja voita 500 eurolla Osmo Color -pintakäsittelytuotteita!

Vastaus hukassa? Vinkkilinkki >>

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä voittoa voi luovuttaa toiselle tai vaihtaa rahaksi. Onnea arvontaan!