MAINOS

Osallistu juhlavuoden kilpailuun ja voita Lillevilla Alanko katos, arvo 649 euroa!

Luoman täyttää tänä keväänä pyöreitä ja juhlavuoden kunniaksi arvomme Lillevilla-katoksen. Ota selvää yrityksen matkasta ja osallistu kilpailuun!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luomassa kestävämpää tulevaisuutta vuosikymmenten kokemuksella

Luoman piharakennukset ja laiturit valmistetaan korkealaatuisesta suomalaisesta puuraaka-aineesta. Yrityksen tuotantolinjoilta lähtee vuosittain matkaan kymmeniä tuhansia puisia piharakennuksia ja laitureita asiakkailleen ympäri maailman. Tässä perheyrityksessä ammattitaitoa piharakentamisesta ja puunjalostuksesta onkin karttunut jo vuosikymmenten ajalta.

Käyttötarkoituksia piharakennuksille on monia – lisämajoitustilasta kesäkeittiöön ja idylliseen pihasaunaan, unohtamatta perinteistä ulkohuussia. Tuotteisiin on saatavilla monipuolisesti erilaisia lisäosia, kuten esimerkiksi jälkiasennettavia ovia, ikkunoita ja väliseiniä. Piharakennuksen elinkaari on suunniteltu kestämään aikaa, joten varaosia näihin löytyy vielä vuosienkin jälkeen. Luoman kokeekin etuoikeudekseen olla luomassa asiakkailleen kestäviä ja ennen kaikkea suomalaisia tuotteita, jotka tarjoavat paikkoja yhteisille hetkille sukupolvelta toiselle, jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tuotteet toimitetaan asiakkaille puuvalmiina, ja ne sisältävät mittaan sahattujen hirsien lisäksi kaikki rakennuksen pystyttämiseen tarvittavat tarvikkeet ikkunoista ruuveihin. Asiakkaan tulee hoitaa vain perustukset ja kattomateriaali sekä nauttia pystytyksen riemusta – lopputuloksessa mieli lepää!

Osallistu juhlavuoden kilpailuun ja voita Lillevilla Alanko katos, arvo 649 euroa!

Lillevilla Alanko katos on näppärän kokoinen katos, johon saat säältä suojaan esimerkiksi pihatarvikkeet ja jäteastian. Lillevilla 577 katoksen pohjan koko on 2,02 x 1,98 metriä. Harjakorkeus tässä mallissa on 2,26 metriä. Lillevilla 577 katoksen seinävahvuus on 19 mm.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Sirkka Siikanen (Helsinki).