MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Bosch-akkutyökalusetti, arvo 369 euroa

Kevät on kunnostusten aikaa – ota talteen vinkit lämpöpumpun valintaan ja osallistu arvontaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Keväällä maa sulaa, aurinko alkaa paistamaan ja on hyvä kääntää katse kodin ja pihan kunnostustöihin. Pienien töiden lisäksi ajankohtaiseksi voi tulla lämmitysjärjestelmän uusinta. Nykyaikainen vaihtoehto on lämpöpumppu, joka sopii niin kotiin kuin kesämökille. Lämpöpumppu tuo mukanaan monia etuja, ja sopiva lämpöpumppu löytyy kaikenlaisiin kohteisiin.

Bosch myy Suomessa myös laadukkaita lämpöpumppuja ja auttaa jälleenmyyjiensä Lämpömestareiden kanssa lämmitysremontti miettiviä lämpöpumpun hankinnassa. Lämpömestarit ovat Boschin sertifioimia jälleenmyyjiä, jotka osaavat auttaa lämmitysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä ja asentaa tuotteet ammattitaidolla. Heiltä saat myös muita etuja lämpöpumpun hankintaan – esimerkiksi erikoispitkän takuun!

Katso lisätietoa lämpöpumpun eduista ja Lämpömestarin myöntämästä takuusta Boschin sivuilta ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa täydellisen kodin kunnostajan tarvikepaketin!

 

Osallistu kilpailuun ja voita Bosch-akkutyökalusetti, arvo 369 euroa!

Osallistuneiden kesken arvotaan Bosch-akkutyökalusetti. Täydellinen kesällä kodin ja mökin ehostukseen. Erittäin kätevä remontoijan 18 voltin aloituspakkaus. Sisältää porakoneen PSR 1800 LI-2, pistosahan PST 18 LI, epäkeskohiomakoneen AdvancedOrbit 18, kaksi 2,5 Ah:n akkua, laturin ja kätevän työkalusalkun.