MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Bosch-akkutyökalusetti, arvo 369 euroa

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita 369 euron arvoinen Bosch-akkutyökalusetti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Älä unohda ammattitaitoista asennusta ja takuuta ilmalämpöpumppua hankkiessasi

Lämpöpumput ovat nostaneet viime vuosina suosiotaan roimasti ekologisuutensa ja edullisen käyttökustannuksensa ansiosta. Varsinkin kesällä ilmalämpöpumput nostavat suosiotaan viilennysominaisuutensa ansiosta, sillä ne ovat täydellinen keino lisätä talon tai asunnon asumisviihtyvyyttä. Bosch onkin lanseerannut kesäksi huippu-uutuuden: Climate-ilmalämpöpumppusarjan. Uudet Climate-sarjan Bosch-ilmalämpöpumput yhdistävät tyylikkyyden, ekologisuuden ja huippuenergialuokan.

Laitteen lisäksi tärkeää ilmalämpöpumppua hankittaessa on ammattitaitoinen asennus. Myös tätä on ajateltu Boschilla ja tästä todisteena on Bosch Lämpömestari -ketju. Lämpömestarit ovat Boschin sertifioimia lämmitysalan ammattilaisia. Ostaessasi ilmalämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilta, varmistat tuotteelle myös ammattitaitoisen asennuksen sekä huipputakuun. Siksi Bosch myöntääkin Lämpömestareiden myymille ja asentamille lämpöpumpuille erikoispitkän takuun. Tietoa erikoispitkästä takuusta löydät kotisivuiltamme. Etsimällä oikean vastauksen pääset osallistumaan huikean Bosch-akkutyökalusetin arvontaan.

Osallistu kilpailuun ja voita Bosch-akkutyökalusetti, arvo 369 euroa!

Osallistuneiden kesken arvotaan Bosch-akkutyökalusetti. Täydellinen kesällä kodin ja mökin ehostukseen. Erittäin kätevä remontoijan 18 voltin aloituspakkaus. Sisältää porakoneen PSR 1800 LI-2, pistosahan PST 18 LI, epäkeskohiomakoneen AdvancedOrbit 18, kaksi 2,5 Ah:n akkua, laturin ja kätevän työkalusalkun. 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.