MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Bosch CityMower -akkuruohonleikkuri, arvo 349 euroa

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Kevät on kunnostusten ja uudistusten aikaa – ota talteen vinkit lämpöpumpun valintaan ja osallistu Bosch CityMower -akkuruohonleikkurin arvontaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Keväällä aurinko alkaessa paistamaan on hyvä kääntää katse kodin kunnostustöihin. Pienien töiden lisäksi ajankohtaiseksi voi tulla lämmitysjärjestelmän uusinta. Nykyaikainen, ekologinen ja edullinen lämmittäjä on lämpöpumppu, joka sopii niin kotiin kuin kesämökille.

Asumisen hiilijalanjäljestä suurin osa tulee lämmityksestä. Lämpöpumpulla saat suuren osan kodin lämmitysenergiasta joko omasta maasta tai ilmasta – tämä saatava lämmitysenergia on sekä ilmaista että uusiutuvaa ja ekologista energiaa. Vaihtamalla kodin lämmitysjärjestelmäksi lämpöpumpun pienennät lämmityslaskusi lisäksi hiilijalanjälkeäsi. Lämpöpumppuun vaihtaminen onkin oikea arjen vihreä sankariteko!

Bosch myy Suomessa laadukkaita lämpöpumppuja ja auttaa jälleenmyyjiensä Lämpömestareiden kanssa lämmitysremonttia miettiviä oikeanlaisen lämpöpumpun hankinnassa. Lämpömestarilta lämpöpumppunsa hankkiville tarjolla on ammattitaitoisen asennuksen lisäksi myös pidennetty takuu.

Osallistu kilpailuun ja voita Bosch CityMower -akkuruohonleikkuri, arvo 349 euroa!

CityMower18 on kevyt akkuruohonleikkuri, joka on suunniteltu kaupunkipuutarhojen nurmikoiden leikkaamiseen. Siinä on tehokas 18 V:n akku, joka on varustettu edistyksellisellä akkuvirran hallintajärjestelmällä. Tämä takaa entistä pidemmän käyntiajan ja suorituskykyisen työskentelyn voimasta ja tehosta tinkimättä. ErgoFlex-kahvat takaavat miellyttävän ja terveellisen työskentelyasennon. Tuotteessa on myös 3-portainen säätövipu, joka mahdollistaa halutun leikkuukorkeuden helpon säädön 30-60 mm:n välillä. Ruohokampa takaa siistin, nopean ja helpon viimeistelyn aitojen ja reunojen kohdalla.

18V:n akkuruohonleikkuri kaupunkipuutarhojen nurmikoiden vaivattomaan leikkaamiseen

  • Tehokas akkuruohonleikkuri kaupunkipuutarhojen nurmikoiden leikkaamiseen
  • ErgoFlex-kahvat varmistavat työkalun kätevän ja helpon hallinnan
  • Ruohokampa takaa laadukkaat leikkaustulokset reunojen ja aitojen kohdalla
  • 3-portainen keskussäätövipu leikkuukorkeuden säätöön 30-60 mm:n välillä

Lue lisää bosch-diy.com/fi

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Simo Kinnunen (Kokkola).