MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Symphony-sisustustakka, arvo 329 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita 329 euron arvoinen Symphony-sisustustakka.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Smartia – fiksua kauppaa jo vuodesta 1987

Smartia tunnetaan valtakunnallisesti parhaiten Smartia.fi-verkkokaupasta, joka on kauppa tavallisia suomalaisia asiakkaita ja heidän tarpeitaan varten. Mukavat, asiantuntevat myyjät tekevät paljon kauppaa verkkosivun innoittamana myös puhelimessa. Myyjät suunnittelevat asioita yhdessä asiakkaiden kanssa ja etsivät heille parhaan tuoteratkaisun. Smartia.fi–verkkokauppa tarjoaa rajoitetun, mutta tarkkaan harkitun valikoiman parhaita merkkituotteita sekä lisääntyvän valikoiman erilaisia laadukkaita oman maahantuonnin tuotteita. Useista muista verkkokaupoista poiketen Smartialla halutaan kuulla asiakkaistaan. Rakentajat, remontoijat, talon laajentajat ja pihan varustelijat ovat Smartian tyypillisiä asiakkaita.

Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi Symphony-sisustustakka, arvo 329 euroa!

Huippusuosittu sisustustakka (sähkötakka), joka ei tarvitse savupiippua. Isokokoinen ja näyttävä kokonaisuus, leveys 110 cm korkeus 100 cm ja syvyys 38 cm. Katso video ja ihastu. Tämä sähköllä toimiva sisustustakka on saavuttanut erittäin suuren suosion, koska siinä on iso ”tulipesä”(L58 cm, K43 cm), todella aidonnäköinen liekki ja näyttävä kehys. Takan valkoiset MDF-kehykset antavat takalle ryhtiä ja tyylikkyyttä! Lisäksi aidon takan tuntua tuovat tiilikuvioitu tulipesä sekä tulipesässä olevat puut. Huomaathan, että takassa ei ylimääräisiä merkkivaloja häiritsemässä aidonnäköistä liekkiefektiä.

Liekin ja hiilloksen voimakkuus on säädettävissä. Liekki ei lämpene ollenkaan, joten takkaa voit pitää päällä täysin turvallisesti lasten ja lemmikkien läsnäollessa. Takassa on säädettävä ja termostaatilla varustettu lämmitin, joka antaa tarvittaessa heti lämpöä. Kaikkia takan toimintoja ohjataan kaukosäätimellä.

Sisustustakalla luot tunnelmaa edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti ja se sopii huoneeseen kuin huoneeseen – kotiin, toimistoon tai mökille – tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.