MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita 500 euroa joululahjarahaa!

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi jälleen kilpailu pystyyn. Valitse suosikkiastiastosi ja voita 500 € joululahjarahaa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kattaus kruunaa jouluaterian!

Tutkimusten mukaan suomalaiset panostavat juhlakattaukseen ylivoimaisesti eniten jouluna. Näyttävällä kattauksella tuodaan juhlantuntua ja tunnelmaa ruokailuhetkeen.

Millainen sitten on näyttävä joulukattaus? Valitse mieleisesi jouluinen astiasto ja voita 500 euroa joulurahaa!

1. Tonttujen joulu

Joulu on täynnä lämpöä, iloa ja yhteisöllisyyttä. Kokoamme rakkaat ja läheiset rakkaudella katetun pöydän ääreen Siksi Apilanlehti ja taiteilija Anne Rooslien ovat suunnitelleet ihanan Tonttujen joulu -astiaston. Anne Rooslien on vanginnut pihatonttujen arkiset askareet yksityiskohtaisiin kuviinsa. Jouluyön palkintona on ihana ”tonttupuuro” voisilmineen. Lumihiutaleet leijuvathiljalleen öiseltä taivaalta.

Astiaston muotokieli on ajatonta ja ainutlaatuiset sydämen muotoiset posliiniosat suorastaan kutsuvat viihtymään. Valkoinen posliini pinnasta kohoavine lumihiutaleineen tuo mielee jouluiset pakkasyöt. Käsin maalattu platinareunus vielä vahvistaa tunnelmaa.

Muista muuten… pihatonttu ei ole pelkästään kiltti. Muista siksi asettaa lautasellinen puuroa ulos jouluyöksi, jos se vaikka maistuisi…

2. Valkoinen Tonttumetsä

Unelmoimme kaikki kimaltelevasta satumaisesta joulusta! Siksi Apilanlehti on yhteistyössä muotoilija Åsa Götanderin kanssa suunnitellut Tonttumetsä-astiaston – upean valkoisena!

Kauniilla posliinilla suloiset tontut vaeltavat metsässä, jossa lumipeitteiset kuuset on koristettu kimaltelevalla kullalla. Astiastossa on kaunis luonnollinen värimaailma.

3. Joulutunnelma

Kaikkihan me rakastamme joulua! Siksi Apilanlehden väki on yhteistyössä kuvittaja Anna Handellin kanssa suunnitellut ihastuttavan Joulutunnelma-astiaston. Astiasto henkii joulun ihanaa tunnelmaa, perinteitä, lämpöä ja iloa.

Posliinin pehmeiden muotojen kuviointiin on inspiroinut sydämellisiin joulusuukkoihin kutsuva misteli. Pienistä köynnöksistä koostuva ihanassa koristelussa on vanhan ajan tunnelmaa ja aitoa kultaa.

Meille on tärkeää saada viettää aikaa perheen parissa. Jouluna yhdessäolo on vielä tärkeämpää. Silloin koristelemme kauniin kotimme ja katamme perheellemme ja ystävillemme kauniin joulupöydän. Yhdessäolon hetket jäävät ikuisiksi ajoiksi mieleemme iloisina muistoina.

4. Tonttumetsä

Yllätä perheesi kattamalla oikea tonttujuhla tänä vuonna! Suunnittelija Åsa Götander on yhdessä Apilanlehden kanssa luonut tämän aivan ihastuttavan astiaston, joka tekee vuoden viihtyisimmästä juhlasta ikimuistoisen.

Valitse suosikkiastiastosi ja täytä alla oleva lomake osallistuaksesi kilpailuun!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Kilpailun tarjoaa 

www.apilanlehti.fi

Apilanlehden asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17, puh. 09-686 11 444.

Apilanlehti on Pohjoismaiden suurimpia posliiniin, lasiin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotteitamme voi ostaa ainoastaan meiltä.


Kilpailun ehdot

Osallistuessasi kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euroa joululahjarahaa, hyväksyt kilpailun ehdot. Samalla vahvistat olevasi yli 18-vuotias ja että asut vakituisesti Suomessa. Apilanlehti Oy:n henkilökunta tai heidän sukulaisensa eivät voi osallistua kilpailuun. Vain yksi osallistuminen/talous.

Kaikki osallistujat, jotka täyttävät oikeat henkilötietonsa ja täyttävät Apilanlehden ehdot osallistuvat kilpailuun. Kilpailu on käynnissä 1.9.2018 – 10.12.2018. Vain yksi osallistuminen/talous. Apilanlehti pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin kilpailun aikataulussa, sisällössä, toteutuksessa tai muissa järjestelyn yksityiskohdissa. Osallistuaksesi kilpailuun, jossa voit voittaa 500 euroa, sinun tulee täyttää täydelliset henkilötietosi lomakkeeseen.

Palkinto arvotaan 12.12.2018 kilpailun päätyttyä. Tuomaristo, joka koostuu Apilanlehden henkilökunnasta, arpoo voittajan. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Käsittelemme asiakas- ja henkilötietoja EU:n henkilötietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat lisätietoja, katso lisää osoitteesta: https://www.apilanlehti.fi/asiakaspalvelu/asiakasrek. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tulemme olemaan yhteydessä sinuun hyvällä tarjouksella valitsemastasi astiastosta. Jos et halua meiltä tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.

Voittajan nimi ja kuva julkaistaan Apilanlehden Facebook- ja Instagram-sivuilla ja kotisivuilla, kilpailusivuilla ja uutiskirjeissämme. Apilanlehti pidättää oikeuden sulkea osallistuja pois kilpailusta, jos tämä rikkoo kilpailun sääntöjä, tai yrittää saada asiaankuulumattomia etuuksia tai yrittää muutoin häiritä kilpailua.

Palkinto maksetaan voittajan pankkitilille. Apilanlehti ei ole vastuussa palkinnon toimittamisesta jos yhteystiedot ovat väärin. Palkinto maksetaan kun kilpailu on päättynyt. Apilanlehti maksaa arpajaisveron.

Kiitos osallistumisestasi – onnea kilpailuun!