MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita keitto- ja pastioastiasetti, arvo 195 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi jälleen kilpailu pystyyn. Valitse suosikkiastiastosi ja voita 195 euron arvoinen keitto- ja paistoastiasetti!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Keväinen kattaus kruunaa aterian!

Ruoanlaitto on mukavampaa, kun on kunnolliset keitto- ja paistoastiat käytössä. Valitse mieleisesi keväinen astiasto ja voita 195 euron arvoinen keitto- ja paistoastiasetti! Keitto- ja paistoastiasetti sisältää kattilan, kasarin ja paistinpannun. 

Nämä tyylikkäät mustat keittiötuotteet toimivat täydellisesti keitto- ja tarjoiluastioina. Tuotteet voi sijoittaa suoraan pöytään, sillä ne ovat värityksensä ansiosta kauniita kattauksen osia. Tuotteet toimivat kaikilla liesillä, myös induktiolla.

  • Toimii kaikilla liesillä
  • Konepesunkestäviä
  • Tarttumaton non-stick-pinnoite
  • Paksu pohja jakaa lämmön tasaisesti

1. Kaprifol – kukkaloistoa pöytääsi!

Kaprifol-astiaston nimi tulee tuoksuköynnöskuusaman latinankielisestä nimestä Lonicera caprifolium, jonka näet yhdessä hajuherneen kanssa kiemurtelevan lautasten pinnassa. Tämä monipuolinen ja -osainen astiasto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kattauksen muunteluun. Valkoiset osat harmaine kukka-aiheineen ja upeine platinareunuksineen luovat hillityn tyylikkään kattauksen. Värikkäitä osia lisäämällä saat pöytään kukkaloistoa ja keväisen tunnelman.

Kaprifol tarjoaa kauniita yllätyksiä. Keittokulhon kannen nuppi on kukan muotoinen ja kannelle on juuri laskeutumassa pieni lintu.
Kynttiläkulhon sisäpinta on kiiltävää platinaa, joka antaa kattaukselle ylellisen tuikkeen. Kaprifolin monipuolisen koostumuksen ansiosta siitä syntyy yksilöllinen unelma-astiasto riippumatta siitä, pitääkö rohkeasta vai hillitystä värimaailmasta. Molempi parempi?

2. Linnea – suomalaista muotoilua

Vallila-sisustusyrityksen ja Apilanlehden pohjoismaisena yhteistyönä syntyneen Linnea-posliinisarjamme inspiraationlähteenä on ollut luonto, erityisesti pellava. Suunnittelija Tanja Orsjoki on luonut hienostuneissa valkoisen, sinisen, roosan, vihreän ja harmaan sävyissä kuvatuista kukista, lehdistä ja siemenkoteloista muodostuvan elävän kuosin.

Carl von Linné antoi pellavalle tieteellisen nimen Linum usitatissimum, jonka jälkimmäinen sana tarkoittaa ”käyttökelpoisuuden huippu”. Se nimi sopisi hyvin myös Linnea-astiastolle, jossa laatu, muoto ja toimivuus yhdistyvät mahdollisimman hyvin.

3. Celebration – kuninkaallisen loiston juhlaa

Let’s celebrate! Kunnioitamme Ruotsin vuoden 2013 kesäisiä prinsessahäitä ainutlaatuisella astiastolla, jonka hienostuneen designin on luonut taiteilija Anne Rooslien romantiikan ja ajattoman rakkauden symboliksi. Astiaston aaltoileva muotokieli on ajaton ja moderni tyylikkäine kohokuvioineen – Celebration on itsestään selvä valinta päivällistarjoiluun.  Korkeatasoinen maasälpäposliini, harmaankimalteleva koriste ja käsin maalattu aito platinareunus luovat juhlallisen ilmeen. Arvokkaan korun tavoin Celebration juhlistaa iltasi!

Tämä ihastuttava astiasto sopii niin varttuneille kuin nuorille ja niin juhlaan kuin arkeen. Korkealuokkainen muotoilu tuo mihin tahansa kattaukseen tasokkaan elegantin tunnelman. Eipä ihme, että niin monet asiakkaamme ovat niin tyytyväisiä Celebration-astiastoonsa! 

4. Aspvik – rakkaudesta katettuihin pöytiin

Apilanlehti esittelee yhteistyössä kauniisti katetuista pöydistä tunnetun Micael Bindefeldin kanssa Aspvik-astiaston.

Persoonallisen koristekuvioinnin innoittajana on ollut Bindefeldin lukuisat matkat maailmalla ja hänen isoäitinsä käsin maalattu posliini. Koristekuvio koostuu Micaelin Tukholman saaristossa Aspvikissa sijaitsevassa puutarhassa kasvavista lempikukista.

Fest hos Bindefeld -tv-ohjelmassa hän kattoi upean pöydän rakkaassa kesäparatiisissaan. Aspvik-astiasto henkii vahvasti Micaelin rakkauttaa posliiniin ja katettuihin pöytiin!

Valitse suosikkiastiastosi ja täytä alla oleva lomake osallistuaksesi kilpailuun!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Kilpailun tarjoaa 

www.apilanlehti.fi

Apilanlehden asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17, puh. 09-686 11 444.

Apilanlehti on Pohjoismaiden suurimpia posliiniin, lasiin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotteitamme voi ostaa ainoastaan meiltä.


Kilpailun ehdot

Osallistuessasi kilpailuun, jossa voit voittaa 195 euron arvoisen keitto- ja paistoastiasetin, hyväksyt kilpailun ehdot. Samalla vahvistat olevasi yli 18-vuotias ja että asut vakituisesti Suomessa. Apilanlehti Oy:n henkilökunta tai heidän sukulaisensa eivät voi osallistua kilpailuun. Vain yksi osallistuminen/talous.

Kaikki osallistujat, jotka täyttävät oikeat henkilötietonsa ja täyttävät Apilanlehden ehdot osallistuvat kilpailuun. Kilpailu on käynnissä 15.–17.2.2019. Vain yksi osallistuminen/talous. Apilanlehti pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin kilpailun aikataulussa, sisällössä, toteutuksessa tai muissa järjestelyn yksityiskohdissa. Osallistuaksesi kilpailuun, jossa voit voittaa 195 euron arvoisen keitto- ja paistoastiasetin, sinun tulee täyttää täydelliset henkilötietosi lomakkeeseen.

Palkinto arvotaan 18.2.2019 kilpailun päätyttyä. Tuomaristo, joka koostuu Apilanlehden henkilökunnasta, arpoo voittajan. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse. Yritämme saada yhteyttä voittajaan kaksi päivää. Jos emme saa kiinni voittajaa 48 tunnin sisällä arvomme toisen voittajan. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Käsittelemme asiakas- ja henkilötietoja EU:n henkilötietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat lisätietoja, katso lisää osoitteesta: https://www.apilanlehti.fi/asiakaspalvelu/asiakasrek. Yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin HTL:n mukaisesti. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tulemme olemaan yhteydessä sinuun hyvällä tarjouksella valitsemastasi astiastosta. Jos et halua meiltä tarjouksia, ole ystävällinen ja ilmoita siitä asiakaspalveluumme, puh. 09-686 11 444.

Voittajan nimi voidaan julkaista Apilanlehden Facebook- ja Instagram-sivuilla ja kotisivuilla, kilpailusivuilla ja uutiskirjeissämme. Apilanlehti pidättää oikeuden sulkea osallistuja pois kilpailusta, jos tämä rikkoo kilpailun sääntöjä, tai yrittää saada asiaankuulumattomia etuuksia tai yrittää muutoin häiritä kilpailua.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Apilanlehti ei ole vastuussa palkinnon toimittamisesta jos yhteystiedot ovat väärin. Palkinto toimitetaan kun kilpailu on päättynyt. Apilanlehti maksaa arpajaisveron.

Kiitos osallistumisestasi – onnea kilpailuun!