MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Pillivuyt-astiasto, arvo 480 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita 480 euron arvoinen Pillivuyt-astiapaketti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Ranska, on perustettu vuonna 1818. Nykyaikainen tehdas, jossa monet yksityiskohdat tehdään edelleen käsin.

PILLIVUYT valmistaa itse oman posliinimassansa. Ainutlaatuisen posliinimateriaalin sekä äärimmäisen kovan lasitteen ja noin 1 400 °C:ssa tapahtuvan polttamisen ansiosta PILLIVUYT-tuotteet ovat erittäin lujia ja kestäviä.

Lasitteen taataan olevan lyijytöntä ja kadmiumitonta sekä haponkestävää, joten siihen ei tule värimuutoksia. Se on myös täysin epähuokoista, toisin sanoen erittäin hygieenistä ja helposti puhdistettavaa.

Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi upea Pillivuyt-astiasto, arvo 480 euroa!

Setti sisältää:

  • Toulouse-vuoka 16 cm (29,90€)

  • Toulouse-vuoka 25 cm (62,90€)

  • Toulouse-vuoka 29 cm (78,90€)

  • 6 x Plissé-lautanen 28 cm (221,40€)

  • 6 x Plissé-lautanen 17 cm (83,40€)

Suorakaiteen muotoinen Toulouse-vuoka kahvoilla uuniruokien valmistamiseen ja tarjoiluun. Toulouse-sarja koostuu hienostuneista ja käytännöllisistä posliiniastioista, jotka sopivat jokapäiväisiin kulinaarisiin hetkiin. Elegantista muotoilusta on tullut ikoninen osa Pillivuytn historiaa, jossa arvostetaan perinteitä nykyaikaisessa designissa. Esimerkiksi kahvojen muotoilun inspiraation lähde on ollut vanhan posliinitehtaan uunin ovet.

Plissé on yksinkertainen, elegantti ja klassinen. Sarja on tunnettu rypytyksen omaisista linjoista ja ajattomasta tyylistä; tyylistä joka on luotu Pillivuytn 1900 -luvun muottien pohjalta.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.