MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Vastaa kyselyyn ja osallistu Hyundai Kona -henkilöauton arvontaan!

Osallistu kilpailuun ja olet mukana Viestilehtien Suurarvonnassa, jonka pääpalkintona Hyundai Kona -henkilöauto, arvo n. 35 000 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Painettu Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä, maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. Lehden kerran kuussa ilmestyviä liitteitä ovat maaseudun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä rennolla otteella kertova Kantri sekä Suomalainen Maaseutu, joka on suosittu vaihtokoneiden osto- ja myyntipaikka. Lisäksi perjantaisin painetun lehden välistä löytyy Viikonvaihde-liitelehti.

Osallistu Suurarvontaan ja voita Hyundai Kona -henkilöauto, arvo n. 35 000 euroa!

Viestilehdet Oy järjestää vuosittain suurarvonnan, jonka palkintona vuonna 2018 on Hyundai Kona 4WD 1.6 T-GDI Style -henkilöauto, arvo n. 35 000 euroa.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Arvonnan säännöt

Viestilehdet Oy järjestää Suurarvonnan, jonka palkintona on Hyundai KONA 4WD 1.6 T-GDI Style-henkilöauto, arvo noin 35 000 €. (sis. autovero + toimituskulut 600 € + talvirengaspaketti 2 300 €).

Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetkellä saatavana oleviin tietoihin. Viestilehdet Oy valitsee Hyundai KONA -palkintoauton arvontahetken tuotevalikoimasta. Kuvan auto erikoisvarustein.

Arvonta suoritetaan 11.12.2018 ja siihen osallistuvat kaikki arvontahetkellä voimassaolevien Viestilehdet Oy:n lehtitilausten maksajat sekä kaikki 30.11.2018 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat vastaukset. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja sähköisissä tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.


Kilpailun tarjoaa

Viestilehdet Oy / Maaseudun Tulevaisuus

PL 440 (Simonkatu 6), 00101 Helsinki

Puhelin 020 413 2100 (arkisin klo 8.30-16.30)