MAINOS

Miksei aina voi olla (pizza)perjantai!? Osallistu ja voita Muurikka Pihauuni tai Classic Sähkögrilli valintasi mukaan, arvo jopa 340 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai - pizzaperjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita Muurikka Pihauuni tai Classic Sähkögrilli valintasi mukaan, arvo jopa 340 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007. Yli 90-vuotisen historian omaava Suomen vanhin kattila- ja taloustarviketehdas Opa ja suomalaisen ulkoruoanlaiton suunnannäyttäjä Muurikka muodostavat yhdessä vahvan pohjan suomalaisen ruoanlaiton kehittämiseen.

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot – positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima – kumpuavat tuotemerkkien perinteikkäästä historiasta.

OPA&MUURIKKA myymälöitä on Mikkelissä, Helsingissä, Vantaalla ja Heinolassa. Myymälät sekä Pislan toimipiste toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Pihauuni tai Classic Sähkögrilli valintasi mukaan, arvo jopa 340 euroa!!

Aina on hyvä sää grillata, etenkin kun käytössäsi on laadukkaat Muurikka-tuotteet! Kumpi sinun mielestäsi olisi parempi kokonaisuus pizzan tekemiseen ulkona näillä keleillä – Muurikka Pihauuni vai Muurikka Classic -sähkögrilli, pizzakivellä ja -lapiolla varustettuna?

Tutustu tuotteisiin ja valitse mieluisesi vaihtoehto – voit voittaa sen omaksesi!

Muurikka Pihauuni on monikäyttöinen hiilillä tai klapeilla lämpenevä uuni, jossa valmistat erilaisten grilliherkkujen lisäksi rapeapohjaiset pizzat. Pihauuni sopii kaikenlaisille pihoille, mökille ja kaupunkiin – ympäri vuoden!

Muurikka Classic Sähkögrilli tuo grillauksen iloa paikasta riippumatta, pihalla, terassilla ja parvekkeella! Tehokas sähkögrilli portaattomalla tehonsäädöllä. Grillausvalmis 3 minuutissa ja helppo pitää puhtaana vaihdettavan suoja-astian ansiosta. Tämän grillin vahvuudet ovat hyvä teho ja erikseen saatavat monipuoliset lisävarusteet, kuten erilaiset pannut ja savustusastia!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.