MAINOS

Miksei aina voi olla (pizza)perjantai!? Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 308,80 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai - pizzaperjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 308,80 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007. Yli 90-vuotisen historian omaava Suomen vanhin kattila- ja taloustarviketehdas Opa ja suomalaisen ulkoruoanlaiton suunnannäyttäjä Muurikka muodostavat yhdessä vahvan pohjan suomalaisen ruoanlaiton kehittämiseen.

Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja, joissa voi valmistaa ruokaa ja jotka ovat turvallisia lämmönlähteitä sekä tunnelman luojia.

Opa Muurikan arvot – positiivisuus, suomalaisuus, perhe ja ystävyys, herkulliset uudet ideat sekä vahva laadun leima – kumpuavat tuotemerkkien perinteikkäästä historiasta.

OPA&MUURIKKA myymälöitä on Mikkelissä, Helsingissä, Vantaalla ja Heinolassa. Myymälät sekä Pislan toimipiste toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 308,80 euroa!

Aina on hyvä sää grillata, etenkin kun käytössäsi on laadukkaat Muurikka-tuotteet! 

Muurikka Sähkögrilli tuo grillauksen iloa paikasta riippumatta, pihalla, terassilla ja parvekkeella! Tehokas sähkögrilli portaattomalla tehonsäädöllä. Grilli on helppo pitää puhtaana vaihdettavan suoja-astian ansiosta. Tämän grillin vahvuudet ovat hyvä teho ja erikseen saatavat monipuoliset lisävarusteet, kuten erilaiset pannut ja savustusastia!

Muurikka Pizzakiven avulla valmistat ravintolatasoista, rapeaa pizzaa kotona. Sopii myös pakastepizzojen paistamiseen.

Muurikka Pizzalapio helpottaa pizzojen nostelua ja siirtelyä. Puinen kahva ja alumiininen lastaosa.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Hanne Auvinen (Helsinki).