MAINOS

Miksei aina voi olla (pizza)perjantai!? Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 458,80 euroa!

Miksei aina voi olla perjantai - pizzaperjantai?!? Viikon parhaan päivän kunniaksi kilpailu pystyyn. Osallistu ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 458,80 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muurikalla on jo vuosikymmenien ajan tehty työtä suomalaisen ulkoruoanlaiton puolesta. Muurikka kokoaa ihmiset yhteen, nauttimaan ruoanlaitosta. Muurikka luo jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa mieleenpainuvia hetkiä ja yhteisiä kokemuksia.

Muurikka Pannu on Suomessa legenda, siinä on monet makkarat ja letut valoisassa suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy myös laaja kattaus erilaisia välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Muurikka ja sillä tehtävä ruoka onkin vetänyt tuhannet suomalaiset luontevasti viihtymään yhdessä. Näitä rautaisia, kotimaisia perinteitä jatketaan nykyisinkin koko laajassa vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyssä tuoteperheessä.

Muurikalla tavoitteena ovat kestävä kehitys sekä toimivat, laadukkaat tuotteet, jotka luovat tunnelmaa ruoanlaittoon ulkona ja kestävät aikaa. Tuote-suunnittelssa yksi tärkeimmistä lähtökohdista on asiakkailta saatu palaute ja kehitysideat. Yhdessä asiakkaiden kanssa Muurikka kehittää tuotteistaan entistä parempia!

Muurikka-tuotteita on saatavana OPA&MUURIKKA -myymälöistä sekä opamuurikka.fi ja pisla.fi -verkkokaupoista sekä jälleenmyyjiltä

OPA&MUURIKKA -myymälöitä on Mikkelissä, Helsingissä, Heinolassa ja Jyväskylässä. Myymälät sekä Pislan toimipiste toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Osallistu kilpailuun ja voita Muurikka Sähkögrilli pizzavarustein, arvo 458,80 euroa!

Aina on hyvä sää grillata, etenkin kun käytössäsi on laadukkaat Muurikka-tuotteet! 

Muurikka Sähkögrilli Classic 2200W tuo grillauksen iloa paikasta riippumatta, pihalla, terassilla ja parvekkeella! Tehokas sähkögrilli portaattomalla tehonsäädöllä. Grillausvalmis 3 minuutissa ja helppo pitää puhtaana vaihdettavan suoja-astian ansiosta. Tämän grillin vahvuudet ovat hyvä teho ja erikseen saatavat monipuoliset lisävarusteet, kuten erilaiset pannut ja savustusastia!

Muurikka Pizzakiven avulla valmistat ravintolatasoista, rapeaa pizzaa kotona. Sopii myös pakastepizzojen paistamiseen.

Muurikka Pizzalapio helpottaa pizzojen nostelua ja siirtelyä. Puinen kahva ja alumiininen lastaosa.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Tiina Virta (Raisio).