MAINOS

Millainen on laadukas ja toimiva sadevesijärjestelmä? Osallistu arvontaan ja voita Kärcher K3 Home T150 -painepesuri, arvo 129 euroa!

Vastaa kysymyksiin ja osallistu arvontaan. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Kärcher K3 Home T150 -painepesurin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Millainen on laadukas ja toimiva sadevesijärjestelmä?

Tärkeintä sadevesijärjestelmän toimivuudessa on järjestelmän oikea mitoitus, materiaali ja pinnoite sekä huolto. Oikein mitoitetulla ja säännöllisesti huolletulla sadevesijärjestelmällä on merkittävä vaikutus rakennuksen kuntoon. Laadukas sadevesijärjestelmä on tärkeä osa vesikattokokonaisuutta ja siihen tulee kiinnittää huomiota.

Sadevesijärjestelmän oikea mitoitus on tärkeää

Yksi tärkeimmistä asioista sadevesijärjestelmän valinnassa on oikea mitoitus. Vesikourun tulee olla leveydeltään ja tilavuudeltaan riittävän suuri. Syöksytorvet tulee olla halkaisijaltaan riittävän suuret ja niitä tulee olla oikea määrä, ettei vesi pääse tulvimaan kourusta yli. Yli tulviva vesi voi kerätä kosteutta talon rakenteisiin.

Pisko sadevesijärjestelmillä on markkinoiden laajin valikoima. Laadukkaasta valikoimasta löytyy tuotteet kaikkiin kohteisiin. Vesikouruja on tarjolla kuutta eri mallia 125 mm:stä jopa 180 mm:iin kokoluokkaan. Alastuloja löytyy 100 mm:stä 150 mm:iin asti. Värivalikoima kattaa kaikki vesikatto- ja julkisivuvärit.

Terästä sen olla pitää – Laadukas sadevesijärjestelmä pitää rakennuksen kunnossa

Sadevesijärjestelmän materiaalilla ja pinnoitteella on väliä. Rännimateriaalin tulee olla pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin soveltuvaa ja sen on myös kestettävä pieniä kolhaisuja tai esimerkiksi tikkailla nojaamista. Vaihtelevissa olosuhteissa teräs erottuukin merkittävällä tavalla edukseen verrattuna muihin materiaaleihin. Teräksestä valmistettu sadevesijärjestelmä on ainoa oikea valinta, kun vaaditaan kestävyyttä ja pitkää käyttöikää. Pinnoitteen laatuun on myös syytä kiinnittää huomiota, jotta sadevesijärjestelmä näyttää hyvältä vielä pitkänkin ajan kuluttua.

Pisko sadevesijärjestelmät valmistetaan kotimaisesta vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite. Tämä erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää haalistumatta auringon UV-säteilyä ja antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Pisko sadevesijärjestelmillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tarkista sadevesijärjestelmät kaksi kertaa vuodessa ja tee tarvittavat huoltotoimenpiteet

Erityisesti keväisin sadevesijärjestelmien toimivuus on tärkeää. On hyvä tarkastaa rännien kunto ja katsoa, että ne toimivat oikein, ohjaten vedet hallitusti pois talon rakenteista. Oikein suunniteltu ja toteutettu sadevesijärjestelmä johtaa sade- ja sulamisvedet luotettavasti sadevesiviemäreihin pois rakennuksen perustuksista.

Lataa sadevesijärjestelmän huolto-ohje sivuiltamme, niin saat selkeät ohjeet rännien tarkistukseen ja huoltoon.

Osallistu arvontaan ja voita Kärcher K3 Home T150 -painepesuri, arvo 129 euroa!

Vastaa kysymyksiin ja osallistu arvontaan. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Kärcher K3 Home T150 -painepesurin, arvo 129 euroa! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.