Missä tölli luuraa? Etsi tölli ja voita Fratelli Guzzinin kylmälaukku ja juomapullo!

Etsi uusimman Suomela-lehden 3/2021 sivuilta sininen tölli ja osallistu Fratelli Guzzinin kylmälaukun ja juomapullon arvontaan!

Arvomme 30.6.2021 kaikkien töllin oikealta sivulta löytäneiden kesken Fratelli Guzzinin kylmälaukun ja juomapullon (arvo 75 €).

Italialainen designyritys Fratelli Guzzini on perustettu 1912. Yritys on tunnettu innovatiivistista muovinkäsittelymenetelmistään, jotka mahdollistavat monipuolisen tuotevalikoiman keittiötuotteita. Maailman johtavat suunnittelijat ovat tehneet yhteistyötä Fratelli Guzzini – yrityksen kanssa. Fratelli Guzziniin tuotteille on tunnusomaista laadukas design yhdistettynä arjen funktionaalisuuteen, helppokäyttöisyys, huokea hintataso ja kestävä laatu sekä jatkuva tuote- ja materiaalikehitys. “Guzzini style” onkin menestyksekäs brändi: tuotteita myydään 85 maassa. Tuotevalikoima kattaa keittiötarvikkeet, kattaustuotteet ja valaisimet.

Etsi Suomela-lehden 3/2021 (kesäkuu) sivuilta tölli ja osallistu arvontaan!

    Ilmainen, ajankohtaista hyötytietoa pientaloon sisältävä uutiskirje lähetetään kerran viikossa ja voit perua tilauksen koska tahansa.