MAINOS

Missä tölli luuraa? Etsi tölli ja voita Gardena-lehtienkerääjä!

Etsi uusimman Suomela-lehden 4/2020 sivuilta sininen tölli ja osallistu Gardena-lehtienkerääjän arvontaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Arvomme 30.9.2020 kaikkien töllin oikealta sivulta löytäneiden kesken Gardena-lehtienkerääjän (arvo 129,90€).

Syksyn ruska ja upea väriloisto tuovat mukanaan maahan pudonneiden lehtien keräämisurakan. Lehtipeite on hyvä poistaa nurmikolta sen riittävän hapensaannin varmistamiseksi. Unohda harava ja työläs haravointi, sillä ainutlaatuinen GARDENA- lehtienkerääjä tekee keruutyöstä nopeaa, hiljaista ja hauskaa. Ja vieläpä ilman kumartelua – nautinnollisen vaivattomasti!

GARDENAn lehtienkerääjä kerää lehdet luotettavasti edistyksellisen harjamekanismin avulla. Kerääjä toimii lähes äänettömästi ilman moottoria, joten se on ympäristöystävällinen valinta eikä häiritse naapureita. GARDENA-lehtienkerääjä on kätevä ja aikaa säästävä työkalu lehtien keräämiseen isoiltakin nurmialueilta. Se sopii myös nurmikon ilmausjätteen ja leikkuusilpun keräämiseen. Ergonomisella työntöaisalla varustettua kevyttä lehtien ja ruohon kerääjää on helppo käyttää. Harjakset liikkuvat renkaiden pyöriessä, ja niiden korkeutta on helppo säätää alustan mukaan. Voisiko lehtien kerääminen olla enää hauskempaa!

Kun keruusäiliö on täynnä, se on helppo irrottaa tyhjentämistä varten ja kiinnittää takaisin paikoilleen. Kompaktin säilytysasennon ansiosta lehtienkerääjä vie vain vähän varastointitilaa. 5 vuoden takuu kertoo tuotteen korkeasta laadusta.

Etsi Suomela-lehden 4/2020 (syyskuu) sivuilta tölli ja osallistu arvontaan!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.