MAINOS

Miksei aina voi olla pejantai?!? Osallistu kilpailuun ja voita Cobra-peruutustutka (asennettuna), arvo 280 euroa!

Osallistu Koukkupajan kilpailuun ja voita Cobra-peruutustutka (asennettuna), arvo 280 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Koukkupaja on Suomen suurin asiantunteva ja ammattitaitoinen vetokoukkujen erikoisliike. Vetokoukun hankinta Koukkupajalta on turvallinen ja edullinen ostopäätös. Asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Kun ostat sekä osat että asennuspalvelun, saat myös hankkimallesi paketille kolmen vuoden kaikenkattavan takuun!

Miksi peruutustutka?

Suomessa sattuu vuositasolla noin 50 000 peruutusvahinkoa, joista vakuutusyhtiöt maksavat liki puolet, mutta auton omistaja joutuu silti omavastuun lisäksi maksamaan korjauksesta aiheutuneita kuluja hintaluokaltaan yhden tehdasasenteisen peruutustutkan verran.

Vakuutusyhtiöiden liikenneturvallisuustoimikunnan eli VALT:n tilastojen valossa jopa 44 prosenttia vahingoista tapahtuu parkkihalleissa, markettien pihoilla ja vastaavilla pysäköinti-alueilla.  Vain alle  10 %  uusien autojen vakiovarusteluista sisältyy peruutustutka. Jälkeenpäin asennettavan peruutustutkan hankinta on järkevä päätös ja asennus on kohtuuhintainen operaatio apuvälineen hyötyihin suhteutettuna; peruutustutka varmistaa turvallisen peruutuksen ja ikäviltä vahingoilta vältytään.

Osallistu kilpailuun ja voita Cobra-peruutustutka (asennettuna), arvo 280 euroa!

Cobran valmistama peruutustutka ilmoittaa tihenevin äänimerkein lähestyvästä esteestä auton takana. Sarjaan kuuluu 4 mustaa puskurianturia, jotka on mahdollista maalata auton väriseksi. Cobraa käyttävät myös useat autojen maahantuojat.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Kilpailun tarjoaa

Koukkupaja Oy

Puh. 010 420 1700

Löydä lähin toimipisteesi täältä >

www.koukkupaja.fi

info@koukkupaja.fi