Osallistu Mondex kiuasvisaan – voita Mondex Tahko M -kiuas, arvo 370 euroa!

Osallistu lokakuun pientalovisaan ja voita Mondex Tahko M -kiuas, arvo 370 euroa!

Mondexin tarina on saanut alkunsa Kokkolassa meren rannalla. Ensimmäiset Mondex-kiukaat olivat vuolukivikiukaita, joiden valmistuksessa käytettiin aitoa suomalaista kallioperää. Mondexin vuolukivikiukaiden pehmeät löylyt muuttivat kotimaisten sähkökiukaiden markkinat!

Nykyään Mondex valmistaa puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit. Paras sauna suomalaiselle on luonnollisesti suomalainen sauna. Siksi Mondex haluaa tarjota laadukkaita ja turvallisia saunatuotteita asiakkailleen ja kaikkien tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kokoonpano tapahtuvat Ylivieskassa. Tästä kertoo myös Mondex-tuotteille myönnetty Avainlippu-tunnus.

Toiset pitävät pehmeistä löylyistä, toiset nopeasta kuumasta lämmöstä. Siksi Mondex suunnittelee tuotteet eri käyttäjäryhmille ja varmistaa niiden helpon käytettävyyden. Tuotteissa yhdistyvät tyylikäs design ja kehittynyt tekniikka. Kotimainen, ajaton muotoilu sopii niin minimalistisiin skandikoteihin kuin suuriin glamour-saunoihinkin. Tuotteet valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä. 

Uuden kiuasvalitsimen avulla löydät juuri sinun saunaasi sopivat Mondex-kiukaat. Kokeile vaikka! Syötä vain mitat ja seinäpintojen materiaali, niin saat heti selville mitkä kiukaat sinulle sopivat parhaiten!

Mondex verkkokaupasta löydät Mondex-kiukaisiin varaosia, joilla saat uudistettua kiuastasi. Kätevästi kotiin kuljetettuna, totta kai.

Löydät Mondexin myös Facebookista ja Instagramista sekä YouTubesta

Osallistu kilpailuun ja voita Mondex Tahko M –kiuas, arvo 370 euroa!

Tässä kiukaassa yhdistyvät korkea suomalainen laatu sekä edullinen hinta. Tahko M on mekaanisella ohjauksella varustettu lattiakiuas. Voit vaihdella löylyn laatua lempeästä ja kosteasta kuumempaan heittämällä löylyä kiukaan kylkeen tai päälle.

Kiuas ei vie paljon tilaa saunasta, joten se on helppo asentaa myös pienempiinkin tiloihin. Kiukaan laajasta tehovalikoimasta löytyy malli myös suurempiinkin saunoihin.

  • Joka puolelta aukotettu lattiakiuas lämmittää koko pituudeltaan
  • Tahko M varaa tarpeeksi lämpöä, jotta saunatila kuivuu itsekseen löylyistä nauttimisen jälkeen
  • Myös vastustilan keskiosaan tulevat kivet pidentävät kiukaan löylynantokykyä

Palkinto on henkilökohtainen, eikä voittoa voi luovuttaa toiselle tai vaihtaa rahaksi. Onnea arvontaan!


Kilpailun tarjoaa

Premec Oy | Mondex-kiukaat

Kettukallionkatu 4, 84100 Ylivieska

www.mondex.fi

Facebook  |  Instagram |  Youtube