MAINOS

Osallistu Mondex kiuasvisaan ja voita Mondex Teno M -kiuas, arvo 480 euroa!

Mondex Teno M -seinäkiuas on kestosuosikki vertaansa vailla! Tyylikäs aukotettu teräsvaippa sekä mahtava 40kg kivimäärä antaa monipuoliset löylyt varpaista kattoon jokaiselle saunojalle. Osallistu Mondexin kiuasvisaan ja voita Mondex Teno M -kiuas itsellesi!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mondexin tarina on saanut alkunsa Kokkolassa meren rannalla. Ensimmäiset Mondex-kiukaat olivat vuolukivikiukaita, joiden valmistuksessa käytettiin aitoa suomalaista kallioperää. Mondexin vuolukivikiukaiden pehmeät löylyt muuttivat kotimaisten sähkökiukaiden markkinat!

Nykyään Mondex valmistaa puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit. Paras sauna suomalaiselle on luonnollisesti suomalainen sauna. Siksi Mondex haluaa tarjota laadukkaita ja turvallisia saunatuotteita asiakkailleen ja kaikkien tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kokoonpano tapahtuvat Ylivieskassa. Tästä kertoo myös Mondex-tuotteille myönnetty Avainlippu-tunnus.

Toiset pitävät pehmeistä löylyistä, toiset nopeasta kuumasta lämmöstä. Siksi Mondex suunnittelee tuotteet eri käyttäjäryhmille ja varmistaa niiden helpon käytettävyyden. Tuotteissa yhdistyvät tyylikäs design ja kehittynyt tekniikka. Kotimainen, ajaton muotoilu sopii niin minimalistisiin skandikoteihin kuin suuriin glamour-saunoihinkin. Tuotteet valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä. 

Uuden kiuasvalitsimen avulla löydät juuri sinun saunaasi sopivat Mondex-kiukaat. Kokeile vaikka! Syötä vain mitat ja seinäpintojen materiaali, niin saat heti selville mitkä kiukaat sinulle sopivat parhaiten!

Mondex verkkokaupasta löydät Mondex-kiukaisiin varaosia, joilla saat uudistettua kiuastasi. Kätevästi kotiin kuljetettuna, totta kai.

Löydät Mondexin myös Facebookista ja Instagramista sekä YouTubesta

Osallistu kilpailuun ja voita Mondex Teno M –kiuas, arvo 480 euroa!

Mondex Teno M on kestosuosikki ja seinäkiuas vertaansa vailla! Tyylikäs aukotettu teräsvaippa sekä mahtava 40kg kivimäärä antaa monipuoliset löylyt varpaista kattoon jokaiselle saunojalle. Lisäksi kiuas on todella nopeasti lämmin ainutlaatuisten vastusten ansiosta.

Voit vaihdella löylyn laatua pehmeistä ärhäkkäämpiin heittämällä vettä kiukaan kylkeen tai päälle.

Käyttökytkimet voi helposti asentaa joko oikealle tai vasemmalle puolelle.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä voittoa voi luovuttaa toiselle tai vaihtaa rahaksi. Kiukaan väri RST. Onnea arvontaan!


Kilpailun tarjoaa

Premec Oy | Mondex-kiukaat

Kettukallionkatu 4, 84100 Ylivieska

www.mondex.fi

Facebook  |  Instagram |  Youtube