MAINOS

Perjantain pikavoitto! Vastaa ja voita AD-Ajoturva 24/7 -palvelu vuodeksi!

AD on Suomen ja koko Euroopan suurin autopalveluketju, joka tarjoaa kaikille autoilijoille korkealuokkaiset huolto- ja korjauspalvelut sekä nyt myös monipuolisen AD-Ajoturvan. Osallistu kilpailuun ja voita AD-Ajoturva 24/7 -palvelu vuodeksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan saat lähimmästä AD-Autokorjaamostasi tai oheisella tilauslomakkeella. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan. Kokonaisvaltainen palvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle. 

AD-Ajoturva tuo avun joka tilanteessa

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun kustannuksista eikä vakuutusehdoista, koska palvelu korvaa tilanteet, joita autopalveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa. AD-Ajoturva auttaa kaikissa matkankeskeyttävissä ongelmissa, kuten:

  • Tekninen vika
  • Auton hinaus kotipihasta
  • Rengasrikko
  • Avainten jääminen lukittuun autoon
  • Polttoaineen loppuminen kesken matkan
  • Lumeen juuttuminen
  • Apukäynnistys akun tyhjentyessä
  • Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Sijaisauto ja hinauspalvelu

Palvelu tarjoaa sijaisauton enintään kolmeksi vuorokaudeksi, jotta matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman mukavasti. Maksat vain 15 € omavastuun vuorokaudessa.

AD-Ajoturva toimii yhteistyössä Falckin kanssa. Falck Hinaus- ja Tiepalvelut on paikallisista yrittäjistä koostuva, koko Suomen kattava hinauspalveluketju, joka palvelee monipuolisesti kaikissa autoilijan kohtaamissa ongelmatilanteissa vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Falck tuo avun lähellesi, kun olet tien päällä – olitpa liikkeellä millä tahansa ajoneuvolla.

Osallistu kilpailuun ja voita AD-Ajoturva 24/7 vuodeksi! 

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl AD-Ajoturva 24/7 –paketteja yhdeksi vuodeksi.

Vinkkilinkki >>

Kilpailu on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! 

Hannu Mäkinen (Lakiala), Seppo Rönkkö (Liminpuro), Eila Heikkinen (Ylöjärvi), Tuulikki Grönroos (Tähtelä), Harri Yli-Pukka (Tampere)