MAINOS

Pipelife-jätevesivisa – osallistu ja voita Sauna-Seppo-kantovesisuodatin tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita!

Pipelifen puhdastulevaisuus jätevesi-infossa voit tehdä testin, jolla selvität kuudella kysymyksellä mikä jätevesijärjestelmä sopii sinulle. Oli kohteesi uudisrakennus tai mummonmökki niin hakukone löytää sinulle ratkaisun. Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Sauna-Seppo-jätevesijärjestelmän tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Haja-asutuksen jätevedet ovat maassamme toiseksi suurin vesistöjen kuormittaja. Noin 20 % suomalaisista asuu haja-asutusalueilla. Tämä tarkoittaa runsaan 250 000 vakituisesti asutun kiinteistön sijaitsevan viemäriverkon ulkopuolella. Näiden noin 1 000 000 asukkaan jätevedet käsitellään kiinteistökohtaisesti.

Haja-asutusalueella viemäriverkoston ulkopuolella sijaitsevia kiinteistöjä, koskettaa ympäristönsuojelulaki ja jätevesiasetus (157/2017) eli valtioneuvoston asetus jätevesien käsittelystä viemäriverkoston ulkopuolisilla alueilla. Sama Jätevesilainsäädäntö koskettaa niin vakituisesti asutuksessa kuin vapaa-ajankäytössä olevia kiinteistöjä.

Ympäristönsuojelulaki ja hajajätevesiasetus asettavat tavalliselle kansalaiselle juridiset reunaehdot, jotka tulee ottaa huomioon mietittäessä haja-asutusalueiden talousjätevesien puhdistamisen vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Nämä koskettavat kaikkia uusien kiinteistöjen rakentajia, vanhojen korjaajia ja saneeraajia, sekä haja-asutusalueella asuvia.

↑ Maaperäkäsittelyiden kestosuosikki – suodatusputkistopaketti 5.

Sauna-Seppo on kantovesien kestosuosikki

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, suodatin vähäisten pesu- ja tiskivesien puhdistamiseen. Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen. 

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä se ennen pakkaskauden alkua. Sisäsäiliö on helppo poistaa tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää lannoitteena sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Tulo-osaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida.

Kätevä -ponttoni 450 helppoon asentamiseen

Kätevä -ponttonit on suunniteltu helpottamaan laitureiden rakentamista. Ponttonit voidaan kiinnittää suoraan laiturirunkoon soviteurien avulla ja pultata runkoon valmiiden kiinnikkeiden kautta. Lisäksi ponttonissa on kiinnitysaukko pilariankkurointia varten. Ponttonien rakenne mahdollistaa myös laiturin helpon paalutuksen.

Pipelifen Kätevä- ponttonit valmistetaan ankariakin sääolosuhteita kestävästä kierrätetystä polyeteenistä rotaatiovalamalla. Ponttonin umpeen valettu rakenne on kestävä, vettymätön ja murenematon. Kätevä -ponttonit ovat saumattomia ja erityisesti laiturikäyttöön muotoiltuja.

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa tyylikkään Sauna-Seppo kantovesien puhdistusjärjestelmän puurimoituksineen (arvo 698 euroa), tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita (arvo 298 euroa)!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 030 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin. Tästä pääset tietosuojaselosteeseen.