MAINOS

Testaa tietosi Roundupista ja voita lahjakortti!

Osallistu Roundup-kuukausikilpailuun ja voita lahjakortti kesän hankintoihin! Arpomamme lahjakortit kelpaavat kaikkiin S-ryhmän palveluihin ympäri Suomea.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Roundup hävittää rikkakasvit juurineen*

Roundup on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas rikkakasvien torjunta-aine. Sen tehoaine glyfosaatti vaikuttaa kasvin sisällä – ei maaperässä. Kun laitat sitä kasvin lehdille, se imeytyy koko kasviin, sekoittuu sen nestekiertoon ja kulkeutuu syvimpiin juuriin asti. Kasvin kyky kasvaa pysähtyy ja se kuihtuu ravinteiden puutteeseen. Kuihtuneen kasvin voit muokata maahan tai kompostoida.

Roundup tehoaa kaikkiin yleisimpiin rikkakasveihin, mutta ei sammaliin eikä kortteisiin. Kotisivuilta löydät laajan, jatkuvasti täydentyvän rikkakasvihaun, joka kattaa kasvien tuntomerkit, ominaisuudet, kasvupaikat ja torjuntaohjeet.

Tutustu rikkakasvihakuun, roundup.fi >

* Kuukausikilpailun teksti ja kysymykset koskevat Roundup-tuoteperheen glyfosaattipitoisia, vihreissä pakkauksissa myytäviä tuotteita.

Viranomaisten hyväksymä

Roundup täyttää sekä EU:n että Suomen viranomaisten tiukat käyttö- ja laatukriteerit. Tuoreen, perusteellisen riskinarvioinnin perusteella EU hyväksyi jälleen marraskuussa 2017 glyfosaatin käytön seuraavaksi 5 vuodeksi. Turhien riskien välttämiseksi kuluttajatuotteissa on huomattavasti miedompi glyfosaattipitoisuus kuin maataloustuotteissa.

Lue lisää rekisteröintiprosessista, roundup.fi >

Kyytiä vieraskasveille

Yleisimpien rikkakasvien lisäksi Roundup Garden Plus -tiiviste tehoaa myös terveydelle vaaralliseen jättiputkeen.

Jättiputki aiheuttaa vakavia ihovammoja. Voit hävittää Roundupilla myös muut yleiset vieraskasvit, kuten kurtturuusun, jättipalsamin ja lupiinin. Niiden hävittäminen on tärkeää siksi, että ne muuttavat kotoperäisten kasvien elinympäristöjä valtaamalla niiltä kasvualaa.

Katso tarkat ohjeet vieraskasvien torjuntaan, roundup.fi >

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja voita lahjakortti. Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken 1 x 300 € ja 2 x 100 € lahjakortit. Onnea kisaan!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kaikki tuotteista, käytöstä ja kohteista, roundup.fi >