MAINOS

Toukokuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita Sauna-Seppo-jätevesijärjestelmä tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita!

Osallistu toukokuun kuukausikilpailuun ja voit voittaa Sauna-Seppo-jätevesijärjestelmän tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pipelifen Puhdastulevaisuus -jätevesijärjestelmien tietopankista löydät tietoa jäteveden puhdistamisesta, jätevesilainsäädännöstä, haet itselle sopivan tuotteen ja toteuttamisen kumppanit. Oli kohteesi uudisrakennus tai mummonmökki, löydät kauttamme kiinteistöllesi sopivan järjestelmän. Mikäli haluat asiantuntijoidemme apua sopivan jätevesijärjestelmän löytämiseksi, ota yhteyttä jätevesipuhelimeen (+358 30 600 2230) tai tilaa kauttamme maksuton jätevesikartoitus.  

Haja-asutuksen jätevedet ovat maassamme toiseksi suurin vesistöjen kuormittaja. Noin 20 % suomalaisista asuu haja-asutusalueilla. Tämä tarkoittaa runsaan 250 000 vakituisesti asutun kiinteistön sijaitsevan viemäriverkon ulkopuolella. Suomessa noin 1 000 000 ihmisen jätevedet käsitellään kiinteistökohtaisesti.

Jätevesien käsittelyn tavoitteena on vähentää ihmisille ja luonnolle haitallisten ainesosien pääsyä luontoon. Ihmisille haitallisia ainesosia ovat mm. ulosteperäiset bakteerit sekä puhdistusaine- ja kemikaalijäämät. Luontoa rasittavat jätevesien ravinteet, jotka edistävät vesien rehevöitymistä. Huolehtimalla omalta osaltasi jätevesiesi oikeanlaisesta puhdistamisesta niin kodissa kuin mökillä, vähennät vesistöihin ja luontoon kohdistuvaa kuormaa ja jätät jälkipolvillesi puhtaan elinympäristön.

Toimiva jätevesijärjestelmä lisää myös kiinteistön käyttömukavuutta, nostaa kiinteistön arvoa ja se on helppo tapa varmistaa, että kiinteistöllä täyttyvät ympäristölainsäädännössä asetetut vaatimukset.

↑ Pienetkin vesimäärät, kuten ulkosaunan pesuvedet, olisi hyvä käsitellä ennen maastoon johtamista. 

Tilaa jätevesikartoitus kiinteistöllesi

Mikäli olet teettämässä kiinteistösi vesi- ja viemärilaitteistoon merkittävää saneeraustoimenpidettä, tilaa Pipelifen maksuton jätevesikartoitus. Tilaamalla jätevesikartoituksen saat kiinteistöllesi yhteistyökumppanimme tarkastamaan olemassa olevat järjestelmät ja arvioimaan mahdolliset saneeraustarpeet. Kartoituksen voi tilata osoitteesta puhdastulevaisuus.fi.

Sauna-Seppo on kantovesien kestosuosikki

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen suodatin vähäisten pesu- ja tiskivesien puhdistamiseen. Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä se ennen pakkaskauden alkua. Sisäsäiliö on helppo poistaa tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää lannoitteena sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Tulo-osaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida.

Kätevä -ponttoni 450 helppoon asentamiseen

Kätevä-ponttonit on suunniteltu helpottamaan laitureiden rakentamista. Ponttonit voidaan kiinnittää suoraan laiturirunkoon soviteurien avulla ja pultata runkoon valmiiden kiinnikkeiden kautta. Lisäksi ponttonissa on kiinnitysaukko pilariankkurointia varten. Ponttonien rakenne mahdollistaa myös laiturin helpon paalutuksen.

Pipelifen Kätevä-ponttonit valmistetaan ankariakin sääolosuhteita kestävästä kierrätetystä polyeteenistä rotaatiovalamalla. Ponttonin umpeen valettu rakenne on kestävä, vettymätön ja murenematon. Kätevä-ponttonit ovat saumattomia ja erityisesti laiturikäyttöön muotoiltuja.

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa tyylikkään Sauna-Seppo kantovesien puhdistusjärjestelmän (arvo 500 euroa), tai 2 kpl Kätevä-ponttoneita (arvo 300 euroa)!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietoasi käsitellään luottamuksellisena. Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme +358 30 600 2200 tai asiakaspalvelu@pipelife.fi. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen perumistasi. Tutustu Tietosuojaselosteeseemme, mikäli haluat tutustua henkilötietojen säilyttämisen, käsittelyn ja tietojen poistamisen yksityiskohtiin. Tästä pääset tietosuojaselosteeseen.