MAINOS

Toukokuun kuukausikilpailu – osallistu ja voita 800 euron Supraflow-sadevesijärjestelmä lahjakortti!

Osallistu toukokuun Piristeel Supraflow -kuukausikilpailuun ja voit voittaa 800 euron arvoisen Supraflow-sadevesijärjestelmä lahjakortin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Supraflow – aidosti likaa hylkivä sadevesijärjestelmä

Piristeel valmistaa kotimaiset Supraflow sadevesijärjestelmät vastauksena kestävyyden, huolettomuuden ja ulkomuodon vaatimuksiin. Supraflow:ssa on kaunis teflonmainen likaa hylkivä mattapinta. Kotimainen vahva laatuteräs, jossa on 27,3 % tavanomaista vahvempi sinkkikerros, luo pohjan erinomaiselle korroosiokestävyydelle ja järjestelmän kokonaiskestävyydelle. Supraflow sadevesijärjestelmille myönnetäänkin aito 50 vuoden tekninen takuu ja 25 vuoden pinnoitetakuu.

Miksi Supraflow eikä joku muu?

Supraflow:ta kehitettäessä päätavoitteena oli tuoda markkinoille sellainen tuote, joka on aidosti erilainen ja laadukkaampi, kuin muut markkinoilla olevat sadevesijärjestelmät. Teräs materiaalina on kestävin olosuhteista riippumatta. Järjestelmän esteettisen kauneuden ja muuttumattomuuden kannalta haluttiin kehittää paras pinnoiteyhdistelmä. Tähän kun lisätään sulava ja teknisesti toimiva muotoilu, niin lopputuloksena on korkeimman laatuluokan sadevesijärjestelmä. Siksi Supraflow.

Supraflow on saatavana tummiin, harmaisiin ja sinkittyihin pintoihin erinomaisesti soveltuvana matta metalli grafiitti sävynä. Toukokuussa 2018 uutuutena markkinoille tuodaan Supraflow myös tyylikkään trendikkäänä matta valkoisena.

Vastaa kysymyksiin ja osallistu arvontaan. Arvomme kaikkien vastaajien kesken 800 € arvoisen Supraflow-sadevesijärjestelmä tuotelahjakortin!

Tuotteet toimitetaan voittajalle tarvikkeena.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Kilpailun tarjoaa

Lapuan Piristeel Oy

Puh. 06 433 8800

Löydä lähin toimipisteesi täältä >

www.piristeel.fi

piristeel@piristeel.fi