MAINOS

Voita 1000 € ikkuna- tai oviremonttiin!

Paras ylittää odotukset. Myös ikkunoissa ja ovissa. Osallistu kilpailuun ja voita 1000 € ikkuna- tai oviremonttiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tiivin ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet ja tyylikkäät yksityiskohdat yli 40 vuoden kokemuksella. Lisäksi Tiivin asiantuntijat auttavat löytämään juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat ja ovet, joilla on Suomen parhaat takuut.

Tiivin ikkunoilla ja ovilla on pitkä elinkaari. Hyvällä huolenpidolla ne säilyvät sukupolvelta toiselle eivätkä vaadi jatkuvaa uusimista. Modernin tuotantojärjestelmän ansiosta tuotteet valmistuvat entistä energiatehokkaammin ilman materiaalihukkaa.

Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Osallistu kilpailuun ja voita 1000 € ikkuna- tai oviremonttiin!

Tiivin viikkokisassa voit voittaa 1000 € käytettäväksi Tiivin ikkunoihin tai uusien Classic-, Loft- ja City -mallistojen oviin. Arvontaan voi osallistua 20.–29.3. klo 24. Voittaja selviää maanantaina 30.3.2020. Ja mikä parasta, samalla osallistut myös koko vuoden kestävään huikeaan arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa peräti 10 000 €:n arvoisen Tiivi-ikkunaremontin!

Osallistu 1000 €:n remonttirahan arvontaan »


Kilpailun tarjoaa

Tiivi

Konikuja 7, 85800 Haapajärvi

www.tiivi.fi

Facebook  |  Instagram |  Youtube