MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai!? Osallistu ja voita Bosch Advanced LeafBlower -akkulehtipuhallin, arvo noin 359 euroa

Osallistu kilpailuun ja voita Bosch Advanced LeafBlower -akkulehtipuhallin sekä Starter Set 36V akku ja latauslaite, arvo noin 359 euroa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kilpailun tarjoaa: Robert Bosch Oy

Boschin maalämpöpumppu on kustannustehokas valinta

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Maalämpöpumpun energiakaivo myös talon viilennykseen

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö on 200 m syvyydessä noin kuusi astetta. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästö

Investointi maalämpöpumppuun maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät maalämpöpumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. 

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Älypuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Investointi pienemmäksi kotitalousvähennyksellä

Kotitalousvähennys on yksityishenkilöille myönnettävä verovähennys.

Kotitalousvähennystä saa remonttitöistä, siivous- ja muista kotitaloustöistä sekä hoito- ja hoivatyöstä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista.

Esimerkiksi siis lämmitysremonttien työnosuuteen on siis saatavilla kotitalousvähennystä, ja suurinta työn osuutta vaativat remontit kuten maalämpöpumpun lämpökaivon poraus ja asennustöihin kotitalousvähennystä saa kaikkein eniten.

Osallistu kilpailuun ja voita Bosch Advanced LeafBlower -akkulehtipuhallin, arvo noin 359 euroa

Siivoa suuret alueet nopeasti ja helposti tehokkaalla AdvancedLeafBlower 36V-750 -akkulehtipuhaltimella. Pitkäikäinen hiiliharjaton moottori ja Syneon Technology tarjoavat aina sopivan tehon: märät lehdet, ruohosilpun ja jopa lelut saa poistettua hetkessä kovilta alustoilta ja ruohopinnoilta. Nopeudensäädin mahdollistaa joustavan käytön kaikissa siivoustöissä. Se mahtavan suurta 750 m³/h puhallustehoa voi käyttää suurten alueiden pinttyneiden roskien poistossa. Myös matalalla tai keskisuurella puhallusteholla siivous onnistuu erinomaisesti, ja mikä parasta, pidemmällä käyttöajalla ja vähemmällä melulla – mistä myös naapurit iloitsevat. Erinomainen suorituskyky ja käyttömukavuus: tämä kevyt ja tasapainoinen työkalu minimoi käsivarsien ja ranteiden rasituksen.

  • Hiiliharjaton moottori mahdollistaa suurella tehollaan myös raskaiden lehtijätteiden siivoustyöt
  • Valitse optimaalinen teho, melutaso ja käyttöaika nopeudensäätimen avulla
  • Mahdollistaa vaivattoman työskentelyn kevyen ja tasapainoisen runkonsa ansiosta
  • Aksiaalipuhallin poistaa pinttyneet roskat tehokkaasti kovilta, epätasaisilta ja märiltä pinnoilta
  • Syneon Technology takaa valinnan mukaan optimaalisen tehon tai maksimaalisen kestävyyden
  • 36V POWER FOR ALL – tehokas akku kaikille Bosch 36V Home & Garden -työkaluille

Starter Set 36V sisältää akun (GBA 36V 4.0Ah) ja latauslaitteen (+ AL 36V-20) kaikille Bosch 36V Home & Garden -työkaluille.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kilpailu on päättynyt. Voittaja on Minna Pennanen (Viinijärvi).