MAINOS

Miksei aina voi olla perjantai?! Osallistu kilpailuun ja voita Dremel 3000 3-star Kit -monitoimityökalu, arvo 69,90 euroa!

VIikon parhaan päivän kunniaksi jälleen pieni arvonta. Osallistu kilpailuun ja voita Dremel 3000 3-star Kit -monitoimityökalu, arvo 69,90 euroa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dremel 3000 -monitoimityökalu kaikkiin tee-se-itse-projekteihin

Työskentele tee-se-itse-projektiesi parissa mukavasti pidempiäkin aikoja. Tämä joka paikan monitoimityökalu, joka auttaa sinua selviytymään yhdellä ainoalla koneella lähes mistä tahansa tarkkuutta vaativista töistä, jotka vaativat täydellistä viimeistelyä. Vaihtele leikkauksen, hiomisen ja kiillotuksen välillä. Näppärästi muotoillun tuulettimen ja sivulla olevien tuuletusaukkojen ansiosta työkalu pysyy työskenneltäessä viileänä. Lisäksi ääni- ja tärinätaso pysyvyät alhaisina, myös kovassa kuormituksessa. Symmetrisen muotoilun ja kevyen kotelon ansiosta työkalusta saa vahvan ja tukevan oteen, mikä mahdollistaa hyvän ohjattavuuden ja väsymättömän työskentelyn. Pidä projekti täydellisesti hallinnassasi.

Suosituin monitoimityökalu

  • Työskentele tee-se-itse-projektiesi parissa pidempiäkin aikoja
  • Viimeistele täydellisesti projektisi viimeinen vaihe
  • Veisto, kaiverrus, jyrsintä, katkaisu, hionta, hiekkapaperihionta, teroitus, kiillotus ja puhdistus. Lukemattomia sovelluksia, tuhansia projekteja!

Osallistu kilpailuun ja voita Dremel 3000 3-star Kit -monitoimityökalu, arvo 69,90 euroa!

Dremel 3000 3-star Kit -monitoimityökalu on tehokas ja monikäyttöinen työkalu hiomiseen, kaivertamiseen, leikkaamiseen ja puhdistamiseen. Työkalussa innovatiivinen EZ Twist -nokkakupu joka mahdollistaa käyttötarvikkeen nopean ja helpon vaihdon. Dremel 3000 sopii erinomaisesti aloitussarjaksi erilaisten tee-se-itse-projektien aloittamiseen.

Teho 130 W, tyhjäkäyntinopeus 10000-33000 min-1, paino 550 g.

 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.