MAINOS

Kilpailuta remonttilaina – älä vain remonttifirmaa

Yleinen

Useimmat kilpailuttavat remontintekijät ja tutkivat tarkasti materiaalien kustannuksia. Yhtä lailla kannattaa kilpailuttaa myös remonttilaina, ja se on vieläpä todella helppoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Remonttia pohditaan ja suunnitellaan yleensä tarkasti. Haaveissa voi olla esimerkiksi kylpyhuoneen remontti, keittiön päivittäminen tai vaikka katon uudistaminen.

Kun päätös remontista on tehty, etsitään ammattitaitoisia tekijöitä, pyydetään tarjouksia ja vertaillaan niitä. Lopulta valitaan se remonttiurakoitsija, jonka hinta on parhaiten kohdallaan.

Mutta kuinka moni muistaa, että yhtä tärkeää on kilpailuttaa rahoitus eli remonttilaina? Se todellakin kannattaa, koska kilpailutukseen kuluu vain muutama minuutti, vastaukset tulevat käytännössä saman tien ja säästö voi olla useita satasia, jopa tuhansia.

Räätälöity remonttilaina

Sortter on suomalainen palvelu, joka vertailee esimerkiksi remonttilainat asiakkaidensa puolesta. Lainatarjous on räätälöity juuri sille henkilölle, joka pyytää tarjousta, eikä ole listahintojen listaus.

Asiakkaan tarjouspyynnön mukaiset lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja lainaehdot näkyvät selvästi. Jos sopiva laina löytyy, sen voi nostaa Sortterin kautta.

Sortter ei ole sidoksissa mihinkään rahalaitokseen, vaan keskittyy siihen, mistä asiakas saa halvimman tarjouksen. Kilpailuttaminen ei maksa asiakkaalle mitään, koska pankit ja rahoitusyhtiöt huolehtivat Sortterin kustannuksista saadessaan mahdollisuuden uusin asiakkaisiin.

Maksa luottokorttivelka pois

Moni tee se itse -mies tai -nainen rahoittaa remontin kätevästi luottokortilla, eli kävelee rautakauppaan ja ostaa, mitä tarvitsee. Se on kätevää etenkin, jos remontin alussa ei ole vielä tarkkaa käsitystä lopullisista kuluista.

Sudenkuoppana luottokortin höyläyksessä on kuitenkin se, että luottokorttivelka on kallista. Kun sitä lyhentelee hiljalleen, tulee maksaneeksi remonttimateriaaleista yllättävän paljon tilinhoitomaksujen ja muiden kulujen muodossa. Jos luottokorttivelkaa ei pysty maksamaan pois kerralla, se kannattaakin rahoittaa uudelleen edullisemmin ja hoitaa pois.

Luottokorttivelan maksua varten voi kilpailuttaa lainat Sortterin kautta ja valita edullisimman vaihtoehdon itselle räätälöidyistä tarjouksista.

Vastaukset jopa saman tien

Lainan kilpailutus Sortterilla on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. 

Lainahakemus tehdään Sortterin nettisivuilla. Aikaa peruskysymysten vastailuun tuloista, menoista, omistuksista ja ruokakunnasta menee muutama minuutti, minkä jälkeen lainatarjouspyynnöt lähtevät automaattisesti eri rahoitusyhtiöihin.

Vastaukset tulevat lähes saman tien tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sen jälkeen voi valita itselleen sopivimman lainan ja allekirjoittaa sopimuksen.

Rahoitusyhtiö saattaa pyytää todistuksen asiakkaan ilmoittamista tuloista ennen sopimuksen tekemistä. Kun kaikki on kunnossa, lainanantaja siirtää rahat asiakkaan tilille – ja remontti voi alkaa.

Lainatarjoukseen ei tarvitse tarttua, jos rahoitusta on jo järjestynyt muualta – mitään velvoitetta Sortter ei siis aseta lainavertailun teettäjälle.

Kilpailuta remontin rahoitus Sortterin avulla täältä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kilpailutus laina lainatarjous lainavertailu lainojen vertailu lainojen yhdistäminen luotto luottokorttivelan takaisinmaksu