MAINOS

Kingiltä saneerausruuvi vanhojen kattojen kasvavaan kattovuotoepidemiaan

Talo

Monet vanhat katot ovat pelleiltään vielä hyvässä kunnossa, mutta käyttöikänsä ohittaneiden kiinnikkeiden vuotoriskin vuoksi katoilla onkin vakava korjaustarve. Kattoammattilaisten arvion mukaan korjattavien kattojen määrä kasvaa joka vuosi kymmenillä tuhansilla. Ratkaisun ongelmaan tuo nyt kotimainen uutuus KINGI® vaihtoruuvi ja lompakko kiittää.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Tänä kesänä Kingi Oy otti käyttöön uuden tuotantolinjan ja aloitti uusien KINGI® vaihtoruuvien™ valmistuksen Nurmijärvellä. Uusi vaihtoruuvi on KINGI® kateruuvin tapaan kolmikerrospinnoitettu kuten parhaat kattopellit, joten sen korroosiokestävyys on parhaiden peltien veroinen. Vanhat peltikatot on asennettu kiinnikkeillä, joiden korroosio- ja tiiviyskestävyyttä ei kehitetty vastaamaan peltien pitkää käyttöikää, joka 1990-luvulla kehitetyn Pural-pinnoitteen myötä kasvoi huomattavasti. Siksipä meillä on nyt iso ongelma sadoilla tuhansilla hyväpeltisillä katoilla, joissa ruostuneet kateruuvit ja -naulat vuotavat tai niissä on kohonnut vuotoriski. Kun kattosi pelleillä on vielä käyttöikää jäljellä ja alusrakenteet ovat kunnossa, ongelma on nyt helppo ja edullinen korjata uusilla KINGI® vaihtoruuveilla™.

Vaihtoruuvilla säästyy pitkä penni

KINGI® vaihtoruuvi™ on varta vasten ruuvien ja naulojen vaihtoon kehitetty saneerausruuvi. Ruostuneiden ja vuotavien ruuvien ja naulojen vaihtoon ei ole ollut toimivaa ruuvia. Tavallista kateruuvia ei voi enää laittaa uudelleen vanhaan reikään, koska ruuvi ei saa siinä pitoa ja kattopeltien kiinnitys jäisi näin puutteelliseksi. Siksi KINGI® vaihtoruuvi™ on paksumpi, että se saa kunnon pidon vanhassa ruuvin tai naulan reiässä. Myös vaihtoruuvin aluslaatta tiivisteineen on tavallista suurempi, jotta pellissä oleva vanhan reiän ympärys saadaan vedenpitäväksi. Heti kun kattosi ruuveissa näkyy ruostetta, on syytä harkita ruuvien vaihtoa jo ennaltaehkäisevästi. Jos ruuvit tai naulat ovat koholla tai tiiviste on rikki, on ne syytä vaihtaa välittömästi. KINGI® vaihtoruuveilla™ kattosi voi saada jatkoaikaa jopa vuosikymmeniksi.

Vaihtoruuvit kätevästi verkkokaupasta

KINGI® vaihtoruuvit™ omalle katollesi saat Kingin verkkokaupasta kauppa.kingi.fi. Vaihtoruuvia on kahta pituutta, lyhyempi asennettavaksi peltiprofiilin pohjalta ja pitempi asennettavaksi profiilin päältä. Myös värejä löytyy kaikkiin yleisiin kattopeltiväreihin. Käy katsomassa ruuvien kunto ja asennuspaikka omalla katollasi ja tilaa. Kingi on tehnyt ruuvin toimivuuden varmistamisen helpoksi tarjoamalla kymmenen ruuvin testipaketteja ennen lopullisen määrän tilaamista. Jos vaihtoruuvi ei enää auta, tiedät varmuudella tarvitsevasi kattoremontin.

Uusille katoille KINGI® kateruuvi, jota ei tarvitse ennenaikaisesti vaihtaa

Uusille katoille ja kattoremontteihin ainoa oikea kateruuvi on tietysti tuttu KINGI® kateruuvi. Se on ainoa uudiskattojen kateruuvi, joka on kolmikerrospinnoitettu ja näin ollen vastaa korroosiokestävyydeltään uusia kattopeltejä, jolloin kattokiinnityksestä tulee myös Suomen rakennusmääräykset täyttävä. Kateruuveja ei tarvitse enää ruostumisen tai vuotojen takia ennenaikaisesti vaihtaa. Vain KINGI® kateruuveille saat kattavat ja kirjalliset takuut; 20 vuotta ruostumattomuudelle, 30 vuotta vuotamattomuudelle ja 50 vuotta poikkiruostumattomuudelle. Myös kateruuvit voit nyt tilata verkkokaupasta kauppa.kingi.fi.

Teksti: Matti Tornberg, kuva: Kingi Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kateruuvi katto kattoruuvi kattovuoto Kingi peltikate peltikatto vaihtoruuvi