MAINOS

Klassiset lumityövälineet uudistuivat

Piha

Uudistuneet Fiskars SnowXpert™ lumityövälineet helpottamään pientaloasujan lumitöitä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sarjan tuotteissa on uudistetut oranssit kädensijat ja tarttumapinnat sekä uusi, patentoitu kärkilista, joka kestää jäiselläkin pinnalla entistä paremmin. Sarjan tuotteita on saatavana tänä talvena myös trendikkään valkoisena.

Patentoitu taitettu teräksinen kärkilista, jonka sisällä on teräsputki, pureutuu lumeen ja jäähän entistä tehokkaammin ja kestää kulutusta jopa kolme kertaa tavallista kärkilistaa paremmin. Kärkilistan rakenne tekee siitä jäykän ja tukevan, jolloin lumen käsittely eri olosuhteissa helpottuu entisestään.

Sarja koostuu neljästä erilaisesta lumityövälineestä

lumilapio---lumityot---fiskars

Sarjan tuotteista lumikola, -työnnin ja -lapio ovat saatavana tänä talvena myös valkoisena.

  • Fiskars SnowXpert™ lumilapiossa on kevyt alumiinivarsi, jossa on uusittu oranssi tarttumapinta. Ergonomisesti muotoiltu kädensija mahdollistaa tukevan otteen jopa paksuilla kintailla. Lujitemuovista valmistettu kuuppaosa on kevyt, mutta jäykkä, mikä mahdollistaa isompienkin lumikuormien poistamisen pihoilta, käytäviltä ja autojen ympäriltä.
  • Lumilapiosta tutuilla ominaisuuksilla varustettu lumentyönnin poistaa lumet tehokkaasti työntöliikkeellä. Lumentyöntimen avulla on helppo siirtää suuriakin lumimassoja pois pihoilta, käytäviltä ja kujilta selkää rasittamatta.
  • Lumenrullaimessa on pitkä alumiinivarsi ja rullaava pesä, mikä tekee siitä sopivan pienten ja keveiden lumimäärien työntämiseen pois käytäviltä ja kujilta. Lumenrullain soveltuu parhaiten pienen pihan työkaluksi.
  • Isoillekin pihoille soveltuvassa lumikolassa on tukeva, ruiskupuristettu pesäosa. Lumikolan ergonomisesti muotoiltu aisa on valmistettu teräsputkesta. Uusi patentoitu kärkilista täydentää kestävää ja tehokasta työkalua.

Lumikola-fiskars

Lisätietoja: www.fiskars.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lumenrullain lumentyönnin lumikola lumilapio