Kodin hälytyslaitteet ovat muutakin kuin tekniikkaa

Talo
Kodin hälytyslaitteet ovat muutakin kuin tekniikkaa

Kodin hälytyslaitteet ovat muutakin kuin tekniikkaa

Useimmat kodin hälytysjärjestelmän laitteet ovat jatkuvasti näkyvillä, haluttiinpa sitä tai ei. Laitteiden muotoilu onkin yksi tärkeimmistä valintaperusteista, kun kotiin ollaan hankkimassa hälytysjärjestelmää. Teknisten ominaisuuksien ja käytettävyyden lisäksi laitteiden halutaan myös istuvan kodin sisustukseen.

Luotettavassa hälytysjärjestelmässä on erilaisin toiminnoin varustettuja laitteita ja ne asennetaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisille paikoille: järjestelmän käyttönäppäimistö ulko-oven viereen, palovaroitin keskelle kattoa ja kamera huoneen nurkkaan. Tämä tarkoittaa monesti sitä, että laitemäärän noustessa kasvaa myös tarve saada yhdenmukaisesti muotoiltuja laitteita.

Turvallisuuspalveluiden kehittämisen lisäksi Verisure Securitas Direct on panostanut hälytyslaitteidensa muotoiluun ja estetiikkaan jo pitkään. 

– Tuotteiden design on yksi oleellisimmista tekijöistä, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta ja ostopäätökseen vaikuttavista asioista. Verisuren tuotevalikoima on suunniteltu asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan, unohtamatta laitteiden muotoilun yhtenäisyyttä ja uusinta teknologiaa, kertoo Verisure Oy:n Jonas Eklund, Head of Lead Generation and Brand.

– Tavoitteenamme on saada jokainen tuotteemme näyttämään siltä, mitä se onkin: luotettava, helppokäyttöinen, hienostunut ja teknisesti edistynyt, jatkaa Eklund.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Hälytysjärjestelmää kehitetään jatkuvasti ja sen päivittäminen ja laajentaminen on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Lisää tietoa tuotteista ja palveluista löytyy verkkosivuilta www.verisure.fi

Verisure Securitas Direct on esillä Habitaressa osastolla 6k119.

Lisätietoja:

Verisure Oy

www.verisure.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lähde: Deski.fi