Kodin valaistus – Tällaiset valaisimet kiinnostavat nyt

Sisustus

Käytännöllisyys, energiatehokkuus ja tyyli

Sisustusvalaisimet tulee valita sen mukaan pitääkö niiden luoda yleis-, paikallis-, kohde- vai tunnelmavalaistusta. Kannattaa myös miettiä haluaako kiinteitä vai liikuteltavia valaisimia, kuten lattiavalaisimia. Valitse esimerkiksi ruokailutilan valaisin ruokapöydän kokoon sopivaksi ja huomioi valaisinten sijoittelussa myös häikäisemättömyys. Himmentimet lisäävät valaistuksen muunneltavuutta ja valaisinten käyttömukavuutta. Valaisinten yhteneväinen tyyli samassa tilassa voisi olla myös asia, johon kannattaisi kiinnittää huomiota.

Jatkuvasti käytettävän yleisvalaistuksen valonlähteenä kannattaa suosia energiaa säästäviä LED-lamppuja, jotka ovat ystävällisiä sekä lompakolle että ympäristölle. Usein sytytettäviin ja lyhyitä aikoja käytettäviin valaisimiin kannattaa hankkia LED-lamput. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi vaatehuoneet ja wc-tilat.

Monenlaiseen sisustukseen sopivat valkoiset ja mustat valaisimet ovat suosittuja. Myös rouheat pinnat valaisimissa sekä teollinen tyyli ovat trendikkäitä. Katso Cellon TOP 5-valaisimet, vinkit mm. valaistussuunnitteluun, LED-valaistukseen, eri huoneiden valaistusvoimakkuuksiin sekä ulkovalaistukseen K-raudan sivuilta .

K-rauta on Suomen merkittävimpiä valaisinmyyjiä. Valaisinvalikoimassamme on yli 2000 tuotetta, ja tilaustuotteiden myötä määrä nousee kymmeniin tuhansiin. K-raudasta löytyvät ulkovalaisimet, kosteantilanvalaisimet, saunan valaisimet, työvalaisimet ja sisustusvalaisimet.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tutustu uuteen Cello-valaisinesitteeseen >

 

ps. Lahjoitamme jokaisesta vuoden 2016 aikana myydystä Cello-valaisimesta 50 senttiä Naisten Pankin Ugandan naisyrittäjyyshankkeelle.

Lisätietoja:

Kesko | rauta- ja sisustuskauppa | K-rauta

www.k-rauta.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

K-rauta (www.k-rauta.fi) on kansainvälinen rakentajan, kunnostajan ja sisustajan rautakauppaketju. Meiltä saat laajojen valikoimien lisäksi parhaat kokonaispalvelut ja –ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Olipa ideasi suuri tai pieni, K-raudan kattava tarjonta ja monipuolinen palveluvalikoima auttavat sinua tekemään ideasta todellisuutta. Saat apua niin projektin suunnitteluun ja rahoitukseen kuin tarvikkeiden kuljetukseen ja asennukseen. Toimiva, selkeä ja monipuolinen K-rauta-myymälä auttaa löytämään sopivat tuotteet ja palvelut sujuvasti ja nopeasti. Tarjoamme asiakkaillemme uutuus- ja sesonkituotteitten ohella ideoita sisustusratkaisuihin ja materiaaleihin. Laajat parkkitilat ja noutopihan väljä kokonaisuus helpottavat asiointia.Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Latviassa. K-rauta-ketju on osa Rautakeskoa ja Kesko-konsernia.

Lähde: Cision News