MAINOS

Koko perheen lasiterassi

Piha

Lasiterassi koko perheen tarpeisiin! Vastavalmistuneen omakotitalon omistajat halusivat lasituksen avoterassilleen. He haaveilivat tilasta, joka sopisi niin grillailuihin kuin lasten leikkeihinkin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vain lasiterassi puuttui upouudesta omakotitalosta. Kevättalven ensimmäisinä aurinkoisina päivinä espoolaisperhe sai ajatuksen terassista, jossa voisi viettää aikaa lähes ympäri vuoden. He toivoivat katetun tilan oleskeluun, grillaamiseen ja lasten leikkeihin.

 Kinoskuorma lasitukselle

Perhe etsi netin kautta erilaisia lasiterassivaihtoehtoja ja Lumon Oy:llä oli valikoimissaan mieleinen malli. Yrityksestä saapui edustaja, joka tutki perustukset ja teki tarvittavat mittaukset. Avaimet käteen -toteutus tuntui helpolta ja nopealta eli elämäntilanteeseen sopivalta, sillä perheen lapset ovat pieniä ja molemmat vanhemmat työelämässä.

Terassin etuosaan ja sivuille valittiin 8 millimetrin paksuinen lasi. Katon runkorakennetta vahvistettiin teräksellä, jotta se talvella kestäisi lumen painon. Terassin etuosan lasitus päätettiin toteuttaa siten, että liukuovet avautuvat kukin omalla kiskollaan yhden kiinteän lasioven rinnalle. Näin näkymä ulos on pääosin esteetön ja auringon porottaessa tilan saisi viilennettyä. Terassilasituksen rungon värivalinta sulautettiin sopimaan muuhun rakennukseen. Grafiitinharmaa profiili oli nappivalinta. 

Yhteinen tila

Muutaman viikon kuluttua mittojen mukaan valmistetut terassilasit saapuivat ja ammattimiehet pääsivät asennushommiin. Isä oli jo aikaisemmin keväällä rakentanut terassin laudoituksen valmiiksi, joten tämä työvaihe jäi kokonaan pois. Perhe on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Lasitetusta terassista on tullut kuin toinen olohuone, jossa on nautittu useimmat yhteiset ateriat. Ei tarvitse olla kummoinenkaan sää, kun lasiterassilla tarkenee syödä tai vain istuskella ja nautiskella.

Mitä maksoi?

  • Toteutus: Avaimet käteen -toimitus
  • Terassin koko: 30 m2
  • 
Hinta: 23 500 euroa (sis. alv.)

Huom! Hinta määräytyy jokaisessa kohteessa sen räätälöityjen vaatimusten mukaan.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lasiterassi terassilasitus terassin lasitus


Lisää samasta aiheesta