Koko talo puhtaaksi – Puhdistuskivi ja Puhdistusgeeli ovat ekologisia ja tehokkaita

KeittiöKylpyhuoneTalo

Grilli rasvassa, suihkun kaakelit kalkkitarhoja täynnä ja tulisija kauttaaltaan noessa? Älä stressaa siivouksesta, sillä kätevä OnXOn Puhdistuskivi putsaa koko kodin – ekologisesti ja ihoa ärsyttämättä! Tekstiilien tahranpoistoon sopii puolestaan saman sarjan Puhdistusgeeli.

↑Grilli puhtaaksi ilman vahvoja liuottimia! Puhdistuskivi on biologisesti hajoava puhdistusaine ja sopii erinomaisesti myös grillin puhdistamiseen.

OnXOn Perinteinen Puhdistuskivi ja Puhdistusgeeli eivät ole mitä tahansa siivoustuotteita: ne ovat tehokkaita, ekologisia ja sopivat herkkäihoisillekin. Niiden erikoisuutena on, että niitä käytetään vaahdotetun sienen avulla. OnXOn-tuotteet ovat biologisesti hajoavia eivätkä sisällä valkaisu-, säilöntä- tai väriaineita. Ne ovat hellävaraisia iholle eivätkä ärsytä hengitysteitä. Puhdistuskivi on saatavana nyt myös hajusteettomana. 

Koti kannattaa puhdistaa puhtailla aineilla – myös ympäristö kiittää! OnXOn-tuotteiden hiilijalanjälki ja käytöstä aiheutuva ympäristökuormitus ovat mahdollisimman pieniä. Tuotteiden valmistuksessa käytetystä energiasta 70 % on aurinkoenergiaa. OnXOn-tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti. Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

OnXOn-tuotteita käytetään vaahdotetun sienen avulla. Pakkauksissa on sieni mukana, mutta muitakin sieniä voi halutessaan käyttää.

Puhdistuskivi puhdistaa koko talon tehokkaasti

Puhdistuskiven voima perustuu tehokkaaseen tensidiin. Lisäksi tehoaineena on hienojakoinen kiillotusaine, joka saippuavaahdon joukossa yhdessä sienen kanssa irrottaa lian ja rasvan. Puhdistusaine antaa puhdistettaville pinnoille likaa hylkivän kalvon ja metalleille tummumista hidastavan pinnan, mutta se ei syövytä puhdistettavia pintoja.

Puhdistuskivellä saat siistiä jälkeä niin keittiössä, kylppärissä, saunassa kuin takkahuoneessakin. Kiveä kannattaa kokeilla myös käsienpesuun, kun kysymyksessä on oikein itsepintainen lika.

OnXOn Puhdistuskivi on myrkytön ja tehokas liesien ja uunien puhdistaja. Saatavana myös hajusteettomana.

Keittiön pinnat ja pinttyneet astiat puhtaiksi

Puhdistuskivellä on kätevä puhdistaa kaikki keittiön kovat vesipestävät pinnat, sillä se poistaa tahrat seinistä ja lattioista sekä kiillottaa ja puhdistaa tiskipöydät, kaakelit ja kaakeleiden saumat, hanat ja rosterikalusteet. Puhdistuskivi sopii jopa marmori- ja graniittityötasoille! 

Kivellä puhdistuvat myös vanhat astiat, aterimet, kattilat ja uunipellit. Puhdistuskivi kiillottaa ja puhdistaa monet eri metallit, kuten kuparin, messingin ja pronssin. Lisäksi sillä saa putsattua uunin rasvat ilman myrkkyjä. Sitä voi käyttää myös keraamisen ja induktiolieden pesemiseen.

Puhdistuskiven kanssa samaan sarjaan kuuluvaa Puhdistusgeeliä voi käyttää myös lakattujen ja maalattujen pintojen sekä esimerkiksi muoviastioiden pesemiseen.

Harmaantuneesta ja himmeästä teräksisestä tiskipöydästä tulee kuin uusi, kun sen puhdistaa Puhdistuskiven vaahdotetulla sienellä ja huuhtelee huolellisesti.

Kylpyhuoneen ja saunan ihmeaine

Kalkkikerrostumat sekä pesuainejäämät ja -värjäymät ovat tuttu näky monessa kylpyhuoneessa eikä niitä ole yleensä helppo puhdistaa. Puhdistuskivi poistaa vaikeat tarhat hankalistakin paikoista, ja sillä lähtevät myös vedestä ja putkistoista tulevat rauta- ja kuparivärjäymät. Vaikeat kalkkikerrostumat saattavat vaatia uusintakäsittelyn.

Puhdistuskivellä voi puhdistaa kylpyhuoneen kalusteet, käsienpesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit, lasitiilet ja peilipinnat. Sitä voi käyttää myös kaakeleiden, klinkkereiden sekä laattojen saumojen puhdistukseen. Älä kuitenkaan hankaa kaakeleiden kullattuja ja hopeoituja koristeita, sillä ne voivat vahingoittua.

Puhdistuskiveä ei suositella myöskään valumarmorin ja muovipintojen puhdistamiseen, koska niiden pintakiilto voi muuttua. Sen sijaan Puhdistusgeeli sopii erityisesti valumarmorialtaiden, muovi- ja akryylisuihkuseinien sekä suihkuverhojen pesemiseen.

Kylpyhuoneen lisäksi Puhdistuskivellä voi pestä myös saunan lauteet ja paneelit – sekä tietenkin saunan lasioven kalkkitahrat. Lauteet kannattaa kastella ennen puhdistamista. Huuhtele lauteista saippuavaahto pois runsaalla vedellä ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä, jotta puun syyt sulkeutuvat.

Puhdistuskivi on pesutilojen ihmeaine!

Tulisijojen puhdistukseen

Puhdistuskiven avulla on helppo puhdistaa takkojen ja leivinuunien vaikeat noki- ja rasvatarhat tiili-, keramiikka- ja vuolukivipinnoilta. Puhdistuskivi poistaa noen myös tulisijojen lasiluukuista ja vesikouruista sekä irrottaa saumalaastitahrat tiilen pinnalta. Soveltuu myös rapatulle ja maalatulle pinnalle, mutta ei harjatun tiilen puhdistamiseen.

Puhdistuskivellä on helppo puhdistaa takkojen vaikeat noki- ja rasvatahrat.

Käytä Puhdistuskiveä näin:

  1. Hiero kostutettuun sieneen puhdistusainetta ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin.
  2. Puhdista likainen alue hyvin vaahdotetulla sienellä.
  3. Pyyhi vaahto pois kostealla liinalla ja kuivaa kankaalla tai talouspaperilla.
  4. Jos pinta on arka tai huokoinen, kokeile sientä ensin huomaamattomaan kohtaan, jotta voit varmistua, ettei pyyhkiminen vahingoita puhdistettavaa pintaa.
  5. Jätä purkki auki, kunnes puhdistusaine on kuiva. Säilytä purkki kuivana ja kansi kiinni.

Puhdistuskiveä on helppo käyttää: vaahdota, puhdista ja pyyhi!  Puhdistuskivi kiillottaa kaikki metallit poistaen niiden pinnoilta hapettumat ja tummentumat.

Matonpesukausi lähestyy!

OnXOn-puhdistusgeeli sopii mattojen, kankaiden ja verhoilujen pesemiseen sekä tahranpoistoon. Ekologisella puhdistusgeelillä saa putsattua tekstiileistä vaikeankin lian, kuten punaviini- tai sinappitahrat. Ei siis tarvitse huolestua, vaikka perheen lemmikit, lapset tai muut sottapytyt tahraavat huonekaluja tai tekstiilejä, joita ei voi pestä koneessa. Käyttöä helpottaa ja tehostaa mukana toimitettava sieni. 

Puhdistusgeeli sopii myös Puhdistuskiveä paremmin epätasaisten pintojen puhdistukseen.

Käytä Puhdistusgeeliä näin:

  1. Hiero kostutettuun sieneen tai liinaan puhdistusgeeliä, vaahdota sieni ja poista lika kevyesti pyyhkimällä. Tarvittaessa anna aineen vaikuttaa hetken.
  2. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.
  3. Lattioiden ja seinien siivousta varten liota puhdistusgeeliä lämpimään veteen. Annostelu: 1 rkl 5 litraan vettä (60–80 ºC). Lisää annostusta vaikeaan likaan.
  4. Käytä vain värinsä pitäviin tekstiileihin. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Eettinen luksus grillin puhdistus kodinhoitoaine pesuaine puhdistusaine Puhdistusgeeli Puhdistuskivi puhdistustuotteet siivous siivoustarvikkeet

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.eettinenluksus.fi

Eettinen Luksus Oy tarjoaa puhdasta tehokkuutta ihmisille ja luonnolle vaarattomin ainein, kierrätetyissä ja kierrätettävissä kuorissa – eettisesti ja ekologisesti.

Olemme Eettinen Luksus Oy, luonnon vihreydestä arvonsa ammentava perheyritys. Seuraamme amerikkalaisen Method-yrityksen vihreitä jalanjälkiä, jonka puhtautta huokuvia puhdistus- ja pesuaineita markkinoimme kaupoille ja jälleenmyyjille täällä Suomessa. Method panostaa eettisesti ja ekologisesti korkeaan liiketoimintaan, joten voimme taata, että myymillämme tuotteilla on väliä niin meille, teille kuin pupuillekin.

Rekisteröimämme OnXOn- ja Onneksi On -tavaramerkit sekä Methodin puhdistus- ja pesuaineet ovat ekologisia, eettisiä sekä esteettisiä – kolme E-laatusanaa, joilla me tahdomme parantaa maailmaa.

Lue lisää: Eettinen Luksus

Lisää samasta aiheesta