MAINOS

Uusi ilmalämpöpumppu, jonka kolmiomainen muotoilu takaa nopeamman lämmityksen

Lämmitys

Uudet Samsung-ilmalämpöpumput jäähdyttävät tai lämmittävät kotisi 26 prosenttia nopeammin, sillä kolmiomainen muoto mahdollistaa suuremman ilmanoton ja puhaltimen. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lämpöä riittää, mutta syksyä kohden ilmat alkavat viiletä. Samsung tuo markkinoille kaksi molempiin keleihin sopivaa ilmalämpöpumppua: Smart Exclusiven ja Smart Comfortin.

”Kolmiomainen muoto mahdollistaa suuremman ilmanoton ja antaa tilaa suuremmalle puhaltimelle. Tämän ansiosta Smart Exclusive ja Smart Comfort jäähdyttävät tai lämmittävät kotisi 26 prosenttia nopeammin kuin aikaisemmat mallit”, kertoo Magnus Håkansson Wellén, Samsungin lämpöpumppujen Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Wi.fi vakiona – ilmalämpöpumppu ohjautuu älypuhelimella tai tabletilla

Aivan kuten edeltäjissään Samsung Smartissa, Smart Exclusivessa ja Smart Comfortissa on sisäänrakennettu Wi-fi vakiona. Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit helposti ohjailla lämpöpumpun toimintaa riippumatta siitä, missä olet. Sisäänrakennetun Wi-fin ansiosta koti on kylmällä talvella mahdollista lämmittää ennen kotiin tuloa. Kesähelteillä on taas mukava saapua valmiiksi viilennettyyn kotiin.

Sovelluksen avulla seuraat energiankulutusta

PanasonicSmart Exclusive ilmalämpöpumppu

PanasonicSmart Exclusive ilmalämpöpumppu

Smart Exclusiven ja Smart Comfortin energiankulutusta on mahdollista seurata sovelluksen kautta. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kun on aika puhdistaa suodatin. Ilmanvaihto ei voisi enää olla yksinkertaisempaa. Smart Exclusivesta löytyy myös uusi ilman epäpuhtauksia neutraloiva ominaisuus. Ionisaation avulla se puhdistaa bakteerit ilmasta tehokkaammin kuin tavallinen ilmalämpöpumppu.

Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilmalämpöpumppu jäähdytys lämpöpumppu