MAINOS

Kompakti kuormaaja hoitaa pihatyöt leikiten

Piha

Kätevällä työkoneella raskaat pihatyöt onnistuvat ilman hikipisaraa. Avantin 200-sarjan kuormaaja lisälaitteineen suorittaa omakotitalon ja mökin pihan tai vaikka hevostallin kunnostus- ja huoltotyöt helposti, mukavasti ja turvallisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Avantin 200 -konesarja soveltuu todella hyvin pientalon omistajan tai mökkiläisen tarpeisiin. Sillä lumityöt, maa-aineksen siirrot ja levitykset tai vaikka nurmen leikkuu sujuvat vaivatta.

Itse asiassa mikä vaan pihan työ onnistuu, kun kuormaajaan liittää tehtävään tarkoitetun työlaitteen. Myös esimerkiksi hevostallilla on hyötyä helppokäyttöisestä konevoimasta: Riittävän pieni työkone mahtuu tallin sisälle harjaamaan, nostamaan ja siirtämään. Sitä paitsi Avant 200:een voi jopa liittää maneesiharjan.

Sillä pystyy nostamaan maksimissaan noin 350 kilogrammaa noin 1,5 metrin korkeuteen, mistä on suuri apu esimerkiksi rakennustöissä sementtisäkkien ja muiden painavampien taakkojen siirtelyssä.

Kooltaan kompakti, alle metrin levyinen kuormaaja mahtuu kapeisiinkin paikkoihin. Se sopii säilytettäväksi autotallissa tai katoksen alla, koska korkeus jää alle kahden metrin. Sitä voi myös kuljettaa auton jarrullisessa peräkärryssä esimerkiksi kotoa mökille, koska se painaa vain 700 kiloa.

Avantin 200-koneeseen on helppo nousta ja sitä on helppo hallita ohjauspyörällä ja kahdella polkimella, joista toinen vie eteen ja toinen taakse – sitä on helpompi ajaa kuin autoa. Vauhti ei kiihdy yli 10 kilometriin tunnissa. Joka puolelle näkyy esteettömästi.

↑Avant 200 -sarjan koneeseen saa liitettyä työkoneita, joilla nurmikon tai pidemmänkin ruohikon leikkaaminen sujuu.

Kaivaa, nostaa, auraa, kantaa, leikkaa, harjaa ja tarttuu

Samaan koneeseen saa liitettyä satakunta erilaista lisälaitetta, joiden avulla Avant 200 kaivaa, nostaa, kantaa, leikkaa, harjaa ja tarttuu – mitä nyt milloinkin pihalla tarvitaan. Joka tarpeeseen löytyy laajasta valikoimasta ihan varmasti sopiva apuri.

Isot nurmialueet saa leikattua ja siistittyä vaivatta, koska Avant 200 -on mahdollista liittää jopa 1,5 metriä leveä ruohonleikkuri. Niittomurskain tehoaa pidempään heinään, jota voi leikata esimerkiksi hevosten ruuaksi.

Teiden auraus lumesta tai harjaaminen roskista kuuluu Avantin perushommiin, samoin kulkuväylien hiekoitus. Maa-aineksen nostaminen, siirtäminen, kaivaminen tai tasoittaminen onnistuvat ilman hikipisaraa, kunhan peruskoneeseen liitetään oikeanlaiset työlaitteet.

Turvallisuuskin on huomioitu tarkasti, eli koneessa on turvakaari, turvakatto ja turvavyöt. Valot etukatteessa helpottavat työskentelyä hämärän tullen tai jopa pimeällä.

↑Vaikka Avant 200 on pieni, se on myös pippurinen: maata kääntyy ja kuormaa siirtyy paikasta toiseen.

↑Pleksilasin ohjaamoon voi hankkia lisävarusteena. Se suojaa kuljettajaa sateelta, tuulelta ja lumituiskulta.

Kotimainen helppo huollettava

Avant 200 on nelivetoinen laite, jossa on hydraulinen voimansiirto. Pienestä koostaan huolimatta kuormaaja on niin tehokas, että sillä voi tehdä monia raskaita töitä, johon ei käsipelin pystyisi tekemään tai joita ei edes kannata lähteä tekemään.

Avant 200 ei vaadi ihmeempää huoltoa: niveliä kannattaa rasvata toisinaan ja polttomoottorissa öljyt pitäisi vaihtaa silloin tällöin, kuten autossa. Myös hydrauliikkaa kannattaa seurata ja huoltaa ohjekirjan neuvojen mukaan.

Avant 200 on kotimainen kone, joka on suunniteltu suomalaisiin oloihin. Se valmistetaan Ylöjärvellä.

Kotimaisuus takaa sen, että varaosa- ja huoltopalvelu pelaavat: Avant 200 -koneille on tarjolla maanlaajuinen huoltoverkosto.

↑Lumityöt eivät tuota enää tuskaa, koska Avant 200 hoitaa ne vaivatta.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Avant Avant 200 -konesarja Avant 200 -sarja kaivuri kuormaaja lumenluonti nurmileikkuri pihakone