MAINOS

Kompostointiohjeet maksuttomalta kompostointikurssilta

KeittiöPiha

Kompostointiohjeet - Helsingin seudun ympäristöpalvelut tarjoaa tänäkin syksynä maksuttomia ja kaikille avoimia kompostointikursseja. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kompostointikursseja järjestetään Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Kurssit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille kompostoijille. Ota kompostointiohjeet haltuun ja ilmoittaudu syksyn ilmaisille kursseille.

Kursseilla perehdytään käytännönläheisesti kompostoinnin perusteisiin. Yksi kurssi kestää noin pari tuntia yhtenä iltana. Järjestettyjen kurssien lisäksi esimerkiksi taloyhtiöt sekä omakoti- ja muut yhdistykset voivat tilata maksuttoman luennon kompostoinnista vähintään kymmenen hengen ryhmille.

Kompostointiohjeet auttavat kompostoimaan oikein

kompostori

Kompostointi on jokamiehen keino hillitä ilmastonmuutosta. Kompostissa eloperäinen jäte hajoaa luonnonmukaisesti ravinteiksi, vedeksi ja hiilidioksidiksi. Valmis komposti on erinomainen maanparannusaine puutarhaan.

HSY järjestää kompostointikurssit yhdessä Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien, Kirkkonummen kunnan, Gardenian ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.

Kurssien aikataulut

HSY:n kompostointiopas (pdf)

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kompostointi kompostointikurssit kompostointiohjeet