Koneista keittiö!
Teksti Anne Korhonen
Kuvat valmistajien ja maahantuojien
Kenwood kaakaokone
Kaaakkauuu! Kenwood Choco Latte Crema -kone sekoittaa, vaahdottaa ja kuumentaa muitakin kuumia juomia kuin kaakaota. Lisukkeita vaihtamalla voit valmistaa maitokahvia tai vaikka kinuskijuomaa. Litran kahvalliseen kannuun mahtuu kuusi tavallista tai neljä suurta kupillista juomaa. Hinta noin 70 euroa, myynti muun muassa Hobby Hall.
OBH Nordica perunankuorija
EI perunateatterille! OBH Nordican sähkökäyttöinen perunankuorija putsaa kerrallaan kilon perunoita muutamassa minuutissa. Kirkkaan kannen läpi näet, milloin on valmista. Pakettiin kuuluu myös salaattilinko. Hinta noin 35 euroa, myynti kodinkoneliikkeet.

 

 
Ellos friteerauspata
Kompaktisti friteerattua, kiitos. Pienellä frittipadalla teet näppärästi yhdelle hengelle vaikka ranskikset. Nopeasti käyttövalmis ja helppo puhdistaa. Hinta noin 18 euroa, myynti Ellos.
OBH Nordican Pizza Pronto -pizzagrilli
Äkkiä pizzaa! OBH Nordican Pizza Pronto -pizzagrillillä kypsennetty lätty on kuin aidossa kiviarinauunissa paistettu. Grilli käy myös marjapiirakoiden ja pakastettujen karjalanpiirakoiden lämmitykseen. Hinta noin 80 euroa, myynti kodinkoneliikkeet.

 

OBH Nordican popcorn-kone
Poppaa popparit. OBH Nordican Big Popperilla saat nopeasti perinteiset leffaherkut. Kaadat vain laitteen pohjalle tilkan öljyä ja jyvät, suljet kannen ja käynnistät koneen. Hinta noin 40 euroa, myynti kodinkoneliikkeet.

 

Severinin munankeitin
Tyyliä aamiaiseen. Severinin munankeitin on harjattua terästä, ja sillä voi kypsentää jopa seitsemän munaa. Lataa munat koneeseen ja pane virta päälle. Merkkiääni kertoo kun munat ovat valmiit. Hinta noin 33 euroa, myynti esimerkiksi Anttila, Prisma ja kodinkoneliikkeet.

 

Serverinin yleisleikkuri
Tasapuolisesti. Severinin sähkökäyttöinen yleisleikkuri leikkaa tasaisen ohuita viipaleita leivästä, vihanneksista ja leikkeleistä. Hinta noin 43 euroa, myynti kodinkoneliikkeet.
Ikean maidonvaahdotin
Kuohkeat vaahdot. Ikean paristokäyttöinen maidon vaahdotin mahtuu tarvittaessa vaikka intohimoisen cappuccinonystävän käsilaukkuun. Hinta 1,25 euroa, myynti Ikea.

 

Yhteystietoja:
– Anttila, 010 5343, www.anttila.fi
– Ellos, (09) 476 611, www.ellos.fi
– Hobby Hall, 010 67 722, www.hobbyhall.fi
– Ikea, (09) 3482 9400, www.ikea.fi
– OBH Nordica, (09) 894 6150, www.obhnordica.fi
– Prisma, www.prisma.fi
– Severin / Elfving, (09) 8708 7860, www.elfving.fi