Kotimainen pellettipoltin sopii varaavaan takkaan

Lämmitys
Ahjo pellettipoltin on patentoitu kotimainen innovaatio, jonka avulla tulisijan lämmittäminen on erittäin taloudellista ja pienhiukkaspäästöt pysyvät alhaisina.

Pellettipoltin on vanhan takan sisälle asennettava paloritilän ja pellettien syöttölaitteen yhdistelmä, joka toimii ahjon tavoin. Polttimen palamisprosessi tuottaa lämpöä äärimmäisen tehokkaasti, joten keskimäärin se maksaa itsensä takaisin jo yhdessä lämmityskaudessa.

Pellettipoltin sopii moniin takkoihin sellaisenaan. Polttimon voi esimerkiksi jälkiasentaa arinattomiin pönttöuuneihin ja varaaviin takkoihin. Polttimon sopivuuden omaan takkaasi voi varmistaa jälleenmyyjältä tai valmistajalta. Polttimoita saa toki myös mittatilaustyönä.

Pellettipoltin säästää – tulisijan lämmittäminen on taloudellista

Pellettien lämpöarvo on 4,7 – 5,2 kilowattituntia kiloa pellettejä kohden. Se on korkeampi kuin koivuklapilla, jonka lämpöarvo kiloa kohden jää 4,12 kilowattituntiin.

Pellettipolttimen kanssa elämäsi on helpompaa. Poltin toimii takan lailla, pelletit ovat puuta keveämpiä kuljettaa, ne eivät roskaa kotiasi kuten puuklapit ja vaativat vähemmän säilytystilaa. Pellettien ostaminen on myös halvempaa ja toimittamisvarmuus parempi kuin puuklapeilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Ahjo M pellettipoltin

Ahjo Pellettipoltin – M (saatavilla myös pönttöuuni malli): Korkeus 38 cm, Leveys 26 cm, Syvyys 19 cm + paloritilä 7 cm, Teho max. 28 kwh.

Ahjo pellettipoltin

Pelletti palaa takassa tehokkaalla ja kauniilla liekillä polttimen ansiosta.

Sopii pientaloalueille – vähemmän pienhiukkaspäästöjä

Ahjo-pellettipolttimen ansiosta voit lämmittää kotiasi myös pientaloalueella aiheuttamatta hengitysongelmia naapureillesi. Polttimo polttaa pelletit tehokkaasti, ja palamisen aiheuttamat pienhiukkaspäästöt olivat laboratoriokokeissa mitattuna merkittävästi pienemmät kuin puuklapien. Et kuitenkaan joudu tinkimään kodikkuutta ja suloista lämpöä tuovien liekkien lumosta.

Valmistaja lupaa pellettipolttimolle täyden toimintatakuun: jos valtuutetun asentajan asentama poltin ei jostain syystä toimi, ostaja saa rahansa takaisin.

Lisätietoja:

Polttimot alkaen 295 eur.

Polttimon asennus on alkaen 50 eur.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.uniikkiuunit.fi