MAINOS

Kotimainen uutuus: Täysin biohajoava pefletti saunojan iloksi

Kylpyhuone

Luontoystävällinen BioPefletti on täysin biohajoava istuinsuoja saunaan, kylpylään, uimahalliin tai matkalle mukaan. Biopefletti on suomalainen avainlipputuote.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Perinteiset muovitetut kertakäyttöiset istuinsuojat ovat käytössä epämukavia ja rasittavat luontoa täysin turhaan. Kankaiset pefletit taas saattavat jäädä käyttöön useammaksi kuin yhdeksi kerraksi, jolloin hygienia kärsii. Euracon tarjoaa nyt mukavan ja mainion, kotimaisen vaihtoehdon: kertakäyttöisen Carita BioPefletin, joka hengittää käytössä ja on täysin kompostoituva jälkikäteen.

Kertakäyttöiset istuinsuojat ovat käteviä saunailloissa, taloyhtiön saunoissa ja uimahalleissa – hygieeninen istuinsuoja on kevyt ja helppo kuljettaa mukana.

Hygieeninen pefletti on myös erinomainen vauvan hoitoalusta tai suoja jalkahoidoissa.

Biopefletti säästää saunakansaa turhalta pyykkäämiseltä. Se on 100 prosenttisesti maatuva ja kompostoituva, eikä se sisällä muovia.

Reilussa rullassa on 100 arkkia, joten yksi rulla riittää pitkäksi aikaa. Rullasta on helppo repäistä yksittäinen istuinsuoja. Yhden arkin koko on 39 X 41 cm.

Carita BioPefletit ovat saatavilla 1.9.2012 alkaen pika- ja noutotukuista sekä hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

istuinsuoja luontoystävällinen pefletti