MAINOS

Kotimaiselle keittiömuotoilulle arvostettu Fennia Prize -kunniamaininta

Keittiö

Palkittu Saari-keittiöiden Silta-keittiömallisto yhdistää ennakkoluulottomasti keittiö- ja oleskelutilojen kalustesuunnittelua. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Saari-keittiöille palkinto tuli Silta-mallistolla, joka on lanseerattu vuonna 2012. Silta uudistaa ennakkoluulottomasti perinteistä keittiösuunnittelua.

Silta-mallistossa muotoilun lähtökohtana oli luoda kalustesarja, joka voi levitä keittiöstä kodin muihinkin tiloihin ja yhdistää kodin tiloja.

Olohuoneen puolella näkyvä kirjahylly voi olla toisella puolella keittiökaluste, joka pitää sisällään vaikkapa uunin. Pelkistetty muotoilu, korkeatasoinen työ ja materiaalit sekä muunneltavuus tekevät tuotteista pitkäikäisiä.

Kovatasoisessa vuoden 2014 Fennia Prize -muotoilukilpailussa oli mukana kaikkiaan 80 yritystä. Pääpalkinnon sai Ponsse Oy. Silta-malliston muotoilusta vastasi Harri Koskinen ja teknisestä suunnittelusta Saari-keittiöt.

Keittiö kohtaa kodin muut tilat

– Silta-mallistossa muotoilu vie alan ajattelua uudelle tasolle ja on yritykselle selkeä kilpailukykytekijä. Kunniamaininnoilla halusimme palkita juuri niitä yrityksiä, joilla muotoilu on olennainen osa liiketoimintaa, kertoo Design Forum Finlandin viestintäpäällikkö Anne Veinola.

– Olemme erittäin iloisia kunniamaininnasta. Se on osoitus arvostuksesta laadukasta suomalaista puusepänosaamista ja perinteisestä keittiösuunnittelusta irrottautuvaa muotoilua kohtaan. Nämä ominaisuudet ovat Silta-malliston ydin, kertoo Saari-keittiöiden toimitusjohtaja Johanna Saari.

Kaikki Saari-kalusteet valmistetaan Suomessa.

Lisätietoja: www.saarikitchen.com 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

design-keittiö fennia prize keittiömallisto