Liikkuva toimisto  
Liikkuva toimisto
Käsilaukku on city-naisen mobiilitoimisto. Pikkuruisen iltalaukun sijasta kannattaa satsata astetta tilavampaan kaupunkilaukkuun, johon mahtuu kaikki ”välttämätön” ja vähän ylikin.
Näin näytät 5 vuotta nuoremmalta  
Näin näytät 5 vuotta nuoremmalta
Jos käytät yhtä ja samaa laukkua töissä ja vapaalla, harkitse niin kutsuttua lähettilaukkua. Se kulkee mukavasti olalla, siihen mahtuvat mapit ja kansiot ja kaiken lisäksi messenger bag näyttää nuorekkaalta – nelikymppinenkin näyttää takuuvarmasti kolmevitoselta!
Retroa  
Retroa
Laukkua ostaessasi tarkista myös retrotyylin kevättarjonta. Esimerkiksi Espritin mallistossa on mainio 50-luvun henkinen ”keilailulaukku”.
Laatua, osa 1  
Laatua, osa 1
Muistathan, että aidot hopeariipukset ovat yllättävän edullisia ja usein vain vähän kalliimpia kuin vähemmän jaloista metalleista laaditut korut.
Monikäyttöisyys  
Monikäyttöisyys
Mieti huivia valitessasi sen monikäyttöisyyttä. Riittävän iso huivi sopii kaulaliinaksi tai harteille olkapäitä lämmittämään mutta myös pään yli sidottavaksi avoautoajeluille.
Laatua, osa 2  
Laatua, osa 2
Tyyliään usein vaihtava ostaa monta edullista keinokuituhuivia, mutta jos klassisuus on lähempänä sydäntäsi, valitse aito silkkihuivi.
Bling-bling  
Bling-bling
Muotikelloissa on nyt säihkettä ja kimallusta. Yhden arvokkaan sveitsiläiskellon sijasta voi satsata pariin edulliseen ja trendikkääseen aikarautaan erilaisiin tilanteisiin ja erilaisia asukokonaisuuksia silmälläpitäen – muistathan, että kello on tärkeä osa pukeutumista!
Koolla on väliä  
Koolla on väliä
Isokokoinen sporttikello näyttää upealta myös naisen ranteessa. Olisiko jo aika vaihtaa pikkuruinen naistenkello näyttävään kronografiin?
Viimeinen silaus laseilla  
Viimeinen silaus laseilla
Kevään aurinkolasit ovat isoja ja värikkäitä. Muista hankkia uudet aurinkolasit vaikkei kevätaurinko vielä paistaisikaan, sillä näyttävät lasit viimeistelevät pukeutumisen vaikkapa vain otsalle nostettuina.
Suojaa sateelta  
Suojaa sateelta
Räntäsade Suomen keväässä on sääntö eikä poikkeus. Myrskytuulessa repeilevien markettisattarien sijasta kannattaa harkita panostamista laadukkaaseen, vuodesta toiseen kestävään ja aina yhtä tyylikkäältä näyttävään klassikkoon.
 
Vinkki!
Jos omistat kääntökalvosinpaidan, kannattaa asioida miestenvaateliikkeessä – kunnollisesta herrainvaatehtimosta löydät runsaasti hienoja kalvosinnappeja.