MAINOS | Porin Puupojat Oy

Varasto & verstas säilytykseen ja lisätilaksi

Piha
varasto
Piharakennuksen hankinnassa kannattaa luottaa kotimaiseen laatuun, koska sen pitää kestää sääoloja ja katseita vuosikymmeniä eteenpäin.
24.8.2023

Suosituin varasto on monikäyttöinen, koska se muuntuu tarpeiden mukaan. Useimmat tarvitsevat varaston säilytystilaksi, jota ei ole koskaan liikaa. Pihahuone säältä suojassa ja lukkojen takana varmistaa, että tavarat sekä välineet pysyvät tallessa ja kunnossa.

Varastoon sopivat polkupyörät, lasketteluvälineet, puutarhakalusteet ja autonrenkaat – mitä nyt kenenkin pitää turvallisesti säilyttää. Kodissa säilyy väljyys ja siisteys, kun nurkkia ei tarvitse tunkea täyteen tavaraa.

Moni myös kaipaa piharakennusta paikaksi, jossa voi nikkaroida tai huoltaa vaikka kalastusvälineitä ja polkupyöriä. Voisihan pihaverstaaseen tehdä ateljeenkin! Tilaa saisi olla myös polttopuille tai esimerkiksi mönkijälle.

Toimivuuden ohella tärkeää on piharakennuksen pitkäikäisyys ja laatu – eli että tekijällä on tinkimätöntä rakennustaitoa ja käsitys suomalaisista oloista. Piharakennuksen pitää pärjätä vaihtelevissa sääoloissa vuosikausia siinä missä talonkin, eikä se saisi notkahtaa tai niiata, vaikka vähän myrskyäisikin.

varasto

Arton varasto mukautuu maaseudun rauhaan…

varasto

…yhtä hyvin kuin kaupunkimaisen asutukseen lomaan.

Verstas kahdella huoneella

Jos kaipaa säilytysvaraston lisäksi mahdollisuutta jakaa tilaa eri tarkoituksiin, kannattaa tutustua Erkin VerstaaseenSe sopii mainiosti pihapiiriin maalla kuin kaupungissakin, koska siinä yhdistyy moderni muotoilu ja puun kotoisa lämpö.

Verstaan toinen tila avautuu upein pariovin, joista mahtuu kuljettamaan sisään suurenkin tuotteen tai leveän puutavaran. Pienemmän varaston saa lukittua, joten sinne voi säilöä arvokkaat työkalut ja harrastusvälineet tai asentaa esimerkiksi kuivakäymälän, jos verstas tulee mökin pihalle.

Sisätilojen lisäksi Erkin Verstaan reilun kokoinen puukatos pitää polttopuut suojassa sateelta ja lumelta.

varasto

Erkin Verstaan toiseen tilaan kuljetaan komeista pariovista, ja pienemmän varaston saa lukittua. Verstaan taakse säilötään polttopuut sateelta suojaan.

Jos yksi huone riittää

Ramin Varasto on yksiosainen pulpettikattoinen rakennus, joka sopii säilytysratkaisuja tarvitsevalle harrastusvälineiden suojaksi – monenmoiset kalastusvälineet kesään ja talveen, pyörät varusteineen, sukset sekä luistimet on kiva saada pois kodin sisältä.

Ramin Varastoon mahtuvat säältä suojaan myös polttopuut ja autonrenkaat. Jos taas kaipaa enemmän työtilaa kuin varastoa, rakennuksen voi muuttaa sisustamalla ja maalaamalla mielensä mukaan.

Arton Varasto puolestaan on harjakattoversio Ramin Varastosta. Niissä molemmissa on kauniit pariovet, joista isotkin tavarat mahtuvat sisälle suojaan.

varasto

Laadukkaan piharakennuksen suojissa on paljon tarpeellista lisätilaa, mutta se on myös ilo silmälle. Kuvassa esittäytyy Arton Varasto.

 

Näin saat varaston tai verstaan pihallesi

Ramin ja Arton Varastot sekä Erkin Verstas lisäävät pihan käytännöllisyyttä ja ovat suurine ovineen kauniita. Ne todella kohentavat pihan ilmettä samalla, kun toimivat varastoina ja lisätiloina.

Porin Puupojat tekevät varastot ja verstaat ammattitaitoisesti niin, että ne kestävät aikaa ja arkea. Piharakennukset tehdään Porissa alusta loppuun eli suunnittelusta valmiiksi rakennukseksi ja toimitetaan ympäri Suomen.

– Kaikki tuotteemme on räätälöitävissä, eli jos haluat verstaasta tai varastosta esimerkiksi todellisen puuhaluolan, me voimme sen toteuttaa, lupaa Marko Lammela Porin Puupojista.

Varastojen ja verstaiden lisäksi Porin Puupojat tekee pihasaunoja, huvimajoja ja aittoja. Varastojen kattomallit sopivat yhteen saunarakennusten kanssa, joten eri rakennuksista voi luoda pihapiiriin täydellisen kokonaisuuden.

Tuotteet pakataan aina valolta ja sateelta suojaavaan toimituspakettiin, joka kuljetetaan sovitusti asiakkaan pihaan.

Haluatko ryhtyä tuumasta toimeen? Täytä yhteydenottolomake, niin sinuun otetaan pian yhteyttä.

varasto

Erkin Verstaan voi maalata talon väritykseen sointuvaksi.